Czy jest to spowodowane jakimiś zakłuceniami czy jest jakieś inne racjonalne wytłumaczenie

Chyba nie jest zwykła szyba po za tymi bocznymi które są podwójnie klejone dość grubeZelvaBOi pisze:A czy aby nie masz z przodu szyby atermicznej z ogrzewaniem?
Ok jutro sprawdzę z innym GPS-em przetestuję i dam znać czy jest jakaś różnicaZelvaBOi pisze:W ramach testu wez moze jakiegos GPS pozycz z SirfStarem III (wiekszosc na Windows Mobile) - sa duzo bardziej czule. Te z Nokii (sam mam N95) sa beznadziejne.
Z tym to chyba raczej nie. Nie przyglądałem się dokładnie ale czy do podgrzewania tej szyby jest osobny włącznikZelvaBOi pisze:Jak patrzysz pod swiatlo to widac takie (ciensze od wlosa) wzorki na szybie z gory na dol - to w starszych typach szyb dobrze widac.
Ja mam tą samą konfigurację co kolega Markus-47, i faktycznie Garmin odpala się z nadajnikiem bardzo długo, ale obczaiłem już pewien sposób na to:Niestety u mnie jest to samo przy Noki N95 i oprogramowaniu. Garmin.
Mam podwójne szyby boczne, atermiczne, przednia podgrzewana.
O i tutaj się kolego mylisz. U mnie widnieje kod 4KC-szyby atermiczne i gdy otworze okno i wystawię telefon za szybę to sygnał łapie momentalnie.arekjask pisze:Otwarte okno nie ma tu nic do rzeczy (chyba, że masz szyby przyciemniane jakąś podejrzaną folią, np. metalizowaną). Sygnał "radiowy" to nie dym i szyba go nie zatrzymuje.