Ma ktoś pojęcie co ona oznacza?
[S6 C5] dziwna kontrolka na dużym fisie
Re: [S6 C5] dziwna kontrolka na dużym fisie
U mnie to już trzeci raz padł czujnik poziomu tylnego zawieszenia - ten z lewej strony. Objawy takie, jak u Ciebie. Jako, że montuję go sam, to w ASO nie chcą mi uznać gwarancji na tą część.Michałq pisze: Ma ktoś pojęcie co ona oznacza?
- eneron
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Spróbuj poruszać/docisnać kostkę z kablami, która wchodzi do reflektora.
Kiedyś u siebie zmieniałem żarówkę i silniczek regulacji lamp (nie mam ori xenonów) po wymianie żarówki zaczął wariować, na zmianę podnosił i opuszczał, i przestał dzialać oraz nie działała żarówka kierunkowskazu - dociśnięcie tej kostki pomogło, silniczek zaczął działać normalnie i kierunkowskaz zaczął działac.
Może u ciebie też wystarczy docisnąć tę kostkę, spróbować warto, na pewno nie zaszkodzi 8-)
Kiedyś u siebie zmieniałem żarówkę i silniczek regulacji lamp (nie mam ori xenonów) po wymianie żarówki zaczął wariować, na zmianę podnosił i opuszczał, i przestał dzialać oraz nie działała żarówka kierunkowskazu - dociśnięcie tej kostki pomogło, silniczek zaczął działać normalnie i kierunkowskaz zaczął działac.
Może u ciebie też wystarczy docisnąć tę kostkę, spróbować warto, na pewno nie zaszkodzi 8-)
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem