Szukałem działu powitań lecz nie znalazłem zatem witam się tutaj bardzo serdecznie. Będę starał się Was męczyć moimi pytaniami a Wy (bardzo Was proszę) męczcie mnie odpowiedziami

A teraz szybkie pytanie. Mam zwykłe lampy u siebie a chce mieć Xenony. Nie chcę wsadzać HIDów w lampy do tego nieprzystosowane więc chciał bym zmienić lampy na oryginalne Xenony ale pytanie czy będzie to pasowało plug&play wymiarowo itd oraz czy podpięcie przetwornicy odbywa się poprzez podłączenie wtyczek jakie już mam czy trzeba coś modzić?. Z czasem planuję zrobić spryskiwacze oraz poziomowanie ale to etap przyszłościowy. Na ten moment planuję (jeśli zmieści się to w normalnych pieniądzach zastosować lampy odpowiednie i je ustawić i dać żarniki 4300 żeby nie kusiło przy kontroli.
Jeśli nie jest to takie proste to ewentualnie kupił bym lampy i zlecił pewnej firmie jaką znalazłem na necie żeby mi soczewki wymieniła w środku itd. To bym miał HIDy ale w lampie przystosowanej do tego. Co myślicie o moim toku rozumowania?
Doradźcie coś proszę bo wieczory długie się zbliżają a ja mam światła jak świeczki...
Dziękuję z góry za pomoc.
PS Jeśli zrobiłem coś nie tak to proszę na PW mi to napisać a od razu to poprawię. Starałem się jak mogę uszanować porządek jaki tu panuje bo w ten sposób pokazuję szacunek do Was ale może coś pominąłem. Dodam że szukałem też i znalazłem pewne tematy lecz z wiedzą jaką mam nie jest najprościej się w nich obeznać zatem założyłem swój - mam nadzieję że nikt nie będzie zły.
Miłego dnia!