wiem że piszecie że te lampy devil eyes to shit ale mam pytanko czy te światła day light to jest to samo?
http://www.chromemaster.pl/produkt/3179 ... PAU37.html
Czy ktoś miał z nimi już do czynienia?
[a6c5]całe lampy day light
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Re: [a6c5]całe lampy day light
Miałem takie same tylko, że wersje Black w A4 B5 i nie mogłem na nie narzekać.. wygląd auta stał się troche bardziej agresywny, a jeśli chodzi o właściwości swietlne na początku jak nie miałem jeszcze w nich xenonów to te soczewki słabo oświetlały droge na zwykłych żarówkach, ale jak zamontowałem xenony to świeciły rewelacyjniejozin pisze:wiem że piszecie że te lampy devil eyes to shit ale mam pytanko czy te światła day light to jest to samo?
http://www.chromemaster.pl/produkt/3179 ... PAU37.html
Czy ktoś miał z nimi już do czynienia?

Darek_v6 a powiedz mi jeszcze czy te ledy dawały ładne światło czy to takie małe lampki popierdułki dla picu i czy właśnie te w wersji black ogólnie dają mniej światła przez to że są przydymione czy nie ma jakiejś widocznej różnicy w porównaniu do przezroczystych kloszy? A może masz jakąś fotkę to byś wstawił.
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Oba rodzaje lamp wersja chrom i black mają identyczne klosze.. róznią się tylko wnętrzami, wersja chrom ma jak wiadomo chromowany środek, a wersja black ma taki pół matowy. W moich lampach miałem w mijania jak i w drogowych ksenony i powiem ci, że świeciły bardzo dobrze. Predzej jak przez pare dni miałem zwykłe żarówki to oświetlały droge tak dostatecznie... ale wiadomo, że ksenon to ksenon i dużo lepsze światło 8-)jozin pisze:Darek_v6 a powiedz mi jeszcze czy te ledy dawały ładne światło czy to takie małe lampki popierdułki dla picu i czy właśnie te w wersji black ogólnie dają mniej światła przez to że są przydymione czy nie ma jakiejś widocznej różnicy w porównaniu do przezroczystych kloszy? A może masz jakąś fotkę to byś wstawił.
Jeśli chodzi o te ledy to świeciły dosyć dobrze.. -w nocy rewelacja, autko wyglądało super

Na twoje życzenie wrzuciłem fotki jak wyglądały na mojej byłej A4
Wygląda spoko pazur jest nie powiem. Piszesz że ci mrugali czyli nie było widać ledów, a one mają homologację do jazdy dziennej na samych ledach? czy prawidłowo powinny robić tylko jako postojówki? A i jeszce jedno zapytanie bo przy oryginalnych ledach po zapaleniu świateł mijania ledy przygasają ponoć, tu też tak jest?
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Nie było do nich homologacji, według producenta nibo to są światła do jazdy dziennej, a tak w prawdzie raczej jako postojówki... Te ledy cały czas paliły się tak samo, nie przygasały po zapaleniu świateł mijania.. ale jakbyś pokombinował to by dalo rade tak zrobić.jozin pisze:Wygląda spoko pazur jest nie powiem. Piszesz że ci mrugali czyli nie było widać ledów, a one mają homologację do jazdy dziennej na samych ledach? czy prawidłowo powinny robić tylko jako postojówki? A i jeszce jedno zapytanie bo przy oryginalnych ledach po zapaleniu świateł mijania ledy przygasają ponoć, tu też tak jest?