Witam,
jeszcze tydzien temu, gdy wyszedlem z auta i nie zamykalem go to autko samo po okolo minucie, moze troche dluzszym czasie, zamykalo sie samo.
Pamietam, ze chcialem sprawdzic czy dziala wylaczanie alarmu i uzylem tego guzika na listwie od strony kierowcy,
zdjecie ponizej
klik
teraz auto sie juz samo nie zamyka nawet jak dioda jest wylaczona (obrazek ponizej)
opcja 1
oraz nawet jak wcisne ten guzik i dioda jest wlaczona (obrazek ponizej)
opcja 2
Moze ktos poradzic co nalezy zrobic, aby autko zamykalo sie samo spowrotem po pewnym czasie?
[A6 C5] Brak samozamykania auta po pewnym czasie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
ale taka opcja ze wychodzisz z samochodu i on sam sie zamyka sam po minucie chyba nie ma . Sam zamyka sie jak pilotem otworzysz ale drzwi nie otwierasz , po minucie auto zamyka sie samo .xyanic pisze:jeszcze tydzien temu, gdy wyszedlem z auta i nie zamykalem go to autko samo po okolo minucie, moze troche dluzszym czasie, zamykalo sie samo
[ Dodano: 2011-02-14, 18:11 ]
xyanic,
grzebałes ostatnio VAGiem ?
No wlasnie przydarzyla mi sie taka sytuacja, ze wyszedlem z auta nie zamykajac go bo w srodku zostala dziewczyna. Gdy bylem w sklepie to zadzwonila do mnie, abym przyszedl bo auto sie samo zamknelo, a ze siedziala w bezruchu to po zamknieciu uruchomila alarm, gdy zaczela sie poruszac. Oczywiscie kluczyki mialem caly czas ze sobą.kuna pisze:dokładnie kolega ma racje , bo skąd auto ma wiedziec , że z niego wysiadłes i juz może sie zamknąć?rafal100 pisze:ale taka opcja ze wychodzisz z samochodu i on sam sie zamyka sam po minucie chyba nie ma . Sam zamyka sie jak pilotem otworzysz ale drzwi nie otwierasz , po minucie auto zamyka sie samo .
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
xyanic, a jak dziewoja twa w aucie została , to czy kluczyki zostawiłes ? Moze ona z tesknoty za tobą siedząc w aucie zaczeła bawic sie guziczkami ( od pilota ) i nie wiedząc za zamkneła auto potem otworzyła , nie otwierała drzwi , po minucie audi zamkneło sie i uzbroiło alarm . Dziewczyna ruszając sie uruchomiła alarm i panika