[ A6 C5] brak informacji na desce ze sa drzwi otwarte
[ A6 C5] brak informacji na desce ze sa drzwi otwarte
witam, kilka tygodni temu miałem problem z ECU tym pod siedzeniem styki zasniedzialy, wyczysciłem wszystko ok ale drzwi kierowcy (anglik) kiedy otwieram niepokazuje nic na desce rozdzielczej jak i równiez niezapala nie swiatelko w drzwiach i na podsufitce a ostatnio to samo ale ze z tyłu. Po drugiej stonie jak otwieram ok tak samo bagażnik. Zapomniałem dodac ze czasami jak jade to włacza mi sie swiatelko te w podsufitce jak mam je na srodku. Proszę pomóżcie bo bardzo mnie to irytuje.
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Witam
Jeśli chodzi o niezapalanie się światła to zerknij tu: -a6-c5-problem-z-oswietleniem-vt34175.htm
Jeśli chodzi o niezapalanie się światła to zerknij tu: -a6-c5-problem-z-oswietleniem-vt34175.htm
...pamiętam, nie zapomnę...
dzieki wielkie będę walczył po świetach
[ Dodano: 2011-04-28, 07:50 ]
Wczoraj odkreciłem boczek i sprawdzilem zamek z nim chyba wszystko ok ale okazalo sie ze pomiedzy drzwiami a samochodem w gumie z wiazka kabli ktorys jest przelamany.Jeszcze tego niesprawdzilem ale mam nadzieje ze w weekend bedzie naprawione.Wielkie dzieki za pomoc
[ Dodano: 2011-04-28, 07:50 ]
Wczoraj odkreciłem boczek i sprawdzilem zamek z nim chyba wszystko ok ale okazalo sie ze pomiedzy drzwiami a samochodem w gumie z wiazka kabli ktorys jest przelamany.Jeszcze tego niesprawdzilem ale mam nadzieje ze w weekend bedzie naprawione.Wielkie dzieki za pomoc