Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

AWARYJNE OTWIERANIE A6 C5

Elektryka
ODPOWIEDZ
gregor88
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

AWARYJNE OTWIERANIE A6 C5

Post autor: gregor88 » 14 cze 2015, 18:46

witam dziś rano zatrzasnąłem kluczyki w aucie Audi a6 c5 Avant ale miałem uchylone okno kierowcy udało otworzyć się maskę i mysle co dalej jak kluczyki zatrzaśnietę w bagażnik drugi raz mi sie tak zdarzyło juz pierwszy raz wezwałem ADAC bo to było w Holandi przyjechali walczyli 3 godz zaczął odpinać kostki od silnika skrzyni klimy itp. Próbował otwozyć roznymi wytrychami nic auto nadal zamkniete. I nagle chodzilem wkoło auta i sam probowałem tymi wytrychami i nic i prubuje w bagażniku i nagle ciagne za klamke bagażnika otwarty i nikt nie wiedział jak to sie stało. Dzis znow samochod sie zamknoła kluczyki w środku jak wyżej pisałem udało sie otworzyć maske i sam do tego doszedłem jak otworzyc bagaznik sprawdzone działe bynajmniej u mnie wystarczy ściagnąć na chwile kabel plusowy od akumulatora na jaka chwile i podłaczyć i bagażnik jest otwarty wystarczy pociagnać za klamke. <lol> <lol> <rotfl> <rotfl> Przeryłem całe forum i nigdzie nie było informacji wiec postanowiłem założyć nowy temat moze komus sie przyda w trudnej sytuacji pozdro koledzy trzeba pomagać innym a nie jak inni czylko czytaja i piszą wiem ale nie powiem szkoda gadać :> :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja