Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Audi NAVIGATION PLUS problem z dzwiekiem POMOCY

Elektryka
ODPOWIEDZ
orsen90
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] Audi NAVIGATION PLUS problem z dzwiekiem POMOCY

Post autor: orsen90 » 14 sie 2011, 16:25

Witam
Jakis tydzien temu kupilem audi a6 c5 avant z 99r. wyposazonym w radio/nawigacje navigation plus i system naglosnienia audi bose. gdy kupywalem auto navigacja byla zablokowana i nie moglem ja sprawdzic:/ lecz gdy ja odblokowalem okazalo sie ze nie ma glosu:/ pierw myslalem ze poprostu sprzedajacy powyciagal glosniki, lecz sprawdzilem i wszystkie sa na swoim miejscu. Lecz nie ma zmieniarki ktora powinna sie znajdowac po lewej stronie w bagazniku, oraz urzadzenia ktore powinno sie znajdowac po prawej stronie w bagazniku w schowku (odciete kable).
Nawigacja dziala bez problemu tak jak i gdy wlaczam radio fm, wyszukuje stacje i pokazuje rds. gdy probowale sprawdzac w ustawieniach wyswietla mi napis audi sources are mute. PROSZE O POMOC

Awatar użytkownika
Mariusz-MN
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Mariusz-MN » 27 sie 2011, 23:22

MUTE to oznacza ze sa wyciszone :) . posprawdzaj w opcjach gdzies to sie zmienia napewno. a to urzadzenie po prawej stronie ktorego nie masz to sie nazywa tuba lub glosnik niskotonowy tzn subwofer. jak jego nie ma to nie ma basu i nie dzialaja chyba tez tylne glosniki w aucie,ale sie moge myslic.
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja