Alarm Odis, lub jakis inny funkcja antynapad
Alarm Odis, lub jakis inny funkcja antynapad
Witam, jak w temacie czy ma ktos z Was taki alarm, cos mi sie porobilo i za kazdym razem jak wsiade do auta to musze naciskac guziczek ukryty w aucie, nie wiem co jest jezdze autem ,1,5 roku i nigdy czegos takiego nie mialem, najgorsze jest to ze ja to musze naciskac co 18 sekund, tzn po 18 sek, mam 18 sekund na nacisniecie bo inaczej auto gasnie
wczesniej mi sie to wylanczalo wraz z wylaczeniem alarmu z pilota teraz trzeba to robic recznie,

witam, tzn u mnie chyba była jakaś "łezka" która deaktywowała ten anty napad, czyli muwisz zeby to zlutowac i z głowy? tak pewnie zrobie, jeszce przed chwileczka dzwoniłem do jakiejs firmy i podali mi z 3 sposoby (w zależnosci od alarmu) a ze ja nie wiem jaki mam, na włączenie tryby awarynego (serwisowego) sprobuje tak zrobic, jak sie nie uda lutuje dwa kabelki
dzieki

dzieki
Witam, mam dwa pytanie, gdzie moze sie znajdowac ta centralka od tego alarmu :oops:
napewno juz wiem ze mam piloty orginalne audi i pod nie mam podpieta centralke
i drugie pytanie jak sprawdzic ten czujnik otwarcia drzwi, iu gdzie sie on znajduje (bo jezeli chodzi np o objawy ze nie zapala sie kontrolka na drzwiach, czy np nie gasna swiatla w aucie, po zamknieciu drzwi czy np wyswietla sie nie zamkniecie drzwi na wyswietlaczu, to zadne z tych objawow nie mialo miejsca,
i ten alarm sie zachowuje bardzo dziwnie, juz wczoraj myslalem ze sie naprawil, przestało pipczec i nie musialem wogule wciskac ukrytego przycisku,
a dzis rano znowu musialem (co dziwne juz dzis tylko raz po odpaleniu auta, a pozniej po wyjsciu ze sklepu juz w 2 x musialem naciskac
napewno juz wiem ze mam piloty orginalne audi i pod nie mam podpieta centralke
i drugie pytanie jak sprawdzic ten czujnik otwarcia drzwi, iu gdzie sie on znajduje (bo jezeli chodzi np o objawy ze nie zapala sie kontrolka na drzwiach, czy np nie gasna swiatla w aucie, po zamknieciu drzwi czy np wyswietla sie nie zamkniecie drzwi na wyswietlaczu, to zadne z tych objawow nie mialo miejsca,
i ten alarm sie zachowuje bardzo dziwnie, juz wczoraj myslalem ze sie naprawil, przestało pipczec i nie musialem wogule wciskac ukrytego przycisku,
a dzis rano znowu musialem (co dziwne juz dzis tylko raz po odpaleniu auta, a pozniej po wyjsciu ze sklepu juz w 2 x musialem naciskac