panowie gdzie jest bezpiecznik od zapalniczki z przodu bo mam gps którego niemam gdzie podłączyć
wiem że bezpieczniki są z boku koło kierowcy ale który to od zapalniczki bo chyba to bezopiecznik padł.podświetlanie działa ale zapalniczka nie działa pomocy
a6 [2.5 tdi 99rok] nie działa zapalniczka
-
- Forum Audi A6 / A7
viewtopic.php?t=2537
Było już na forum
Było już na forum
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
jak bezpiecznik bedzie sprawny to masz na 99.9 % kabel uszczypany i przeciety tzn zapalniczka z przodu jest wysuwana i chowana i zasilanie idzie do niej na kablach i kable sie poplatały i jak ktos zamykał zapalniczke to na siłe i kabel sie uszczypał zacioł i przecioł ja miałem tak z podswietleniem zapalniczki a zapalniczka działała ida 3 kable czarny czerwony i niebieski, niebieski jest od podswietlenia( ja miałem przeciety)czerwony( jak nie bezpiecznik to tobie sie uszczypał\przecioł) i czarny zasilanie zapalniczki ps ciesz sie jak to bedzie bezpiecznik bo jak nie to 1 godzina delikatnej i ciepliwej pracy cie czeka minimum. heeeeee A5 a młotkiem naprawiane jak nie po dobroci to na siłe tez da sie ja robiłem młotkiem co innego heee nie naprawiałem zapalniczki.
dowody
![Obrazek]()
dowody