A6 c5 2003r schemat telefonu
A6 c5 2003r schemat telefonu
Witam ma ktoś schemat telefonu nokia fabrycznego? Najlepiej z wykazem elementów. Pozdrawiam Adrian.
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
ja bym odpuścił kombinację i założył bluetooth z A4 b6/A3 8p - w zrób to sam opisałem montaż
Co do szczegółów - jeżeli rzeczywiście miałeś fabrycznie taką słuchawkę to mikrofon jest w lampce podsufitki , dźwięk idzie przez radio oczywiście , a moduł sterujący powinien być pod wykładziną poniżej schowka pasażera ale tak bardziej na ścianie grodziowej , podstawka była chyba taka wysuwana w podłokietniku
Co do szczegółów - jeżeli rzeczywiście miałeś fabrycznie taką słuchawkę to mikrofon jest w lampce podsufitki , dźwięk idzie przez radio oczywiście , a moduł sterujący powinien być pod wykładziną poniżej schowka pasażera ale tak bardziej na ścianie grodziowej , podstawka była chyba taka wysuwana w podłokietniku
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
W trące swoje 3grosze
Jestem po montażu bluetooth z a4 b6/b7, fabrycznie miałem telefon w podłokietniku taki wysuwany, moduł telefonu pod obudowa podłokietnika.
Ja zrobiłem tak, że nie prułem orginalnej instalacji lecz zrobiłem osobna instalację od bT do mikrofonu. Przy lampce wypiołem mikrofon i przepiołem pod nowy kabel.
Teraz wszystko śmiga rns-e + bluetooth z a4 b6/b7

Ja zrobiłem tak, że nie prułem orginalnej instalacji lecz zrobiłem osobna instalację od bT do mikrofonu. Przy lampce wypiołem mikrofon i przepiołem pod nowy kabel.
Teraz wszystko śmiga rns-e + bluetooth z a4 b6/b7

Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.