dodam że przy podłaczonym akku mysląć że to moduł komfortu zdjałem wtyczke od sterownika abs'u - tego umieszczonego pod tylną kanapą - firmy bosch
po 2 znalazłem nieori alarm boxer group QX 06 i był tam do niego dołaczony mały przełącznik - i go wcisnąłem potem nic nie robiłem - nagle po przekreceniu kluczyka w stacyjce okazało sie że
-Nie działa licznik - wskażniki - nie podnosi sie voltomierz , nie za świecają sie kontrolki w liczniku od oleju akku absu i ! od recznego - ale na liczniku pokazuje przebieg - ale nie jest podświetlony jak był zawsze jak sie przekreciło stacyjke
-auto nie zapala - rozrusznik nawet nie drgnie - zero reakcji na przekrecenie stacyjki - tylko mam takie 2 diody od alarmu i wtedy jedna sie cały czas zaświeca i swieci
- nie działają elektryczne szyby ., lusterka , szyberdach
- po podpieciu vag-coma widzi tylko climatronik nie widzi sterownika silnika absu , imobilaizera .poduszek ,absu
+ działą centralny zamek - na pilota (chyba jest podlczony pod alarm)
+ działa klimatronik ( zaświeca sie i dmucha po przekreceniu stacyjki)
+działają światla , kierunki klakson wycieraczki
kilkakrotnie zdjąłem te z kleme z akku myśląc że sie wszystko zresetuje i nic
sprawa wisi na ostrzu noża
tu zamieszczam fote z steronika z którego zdjąłem wtyczke
-czy to jest też moduł komfortu

w alarmie czy w sterowniku od absu

Pomocy Sprawa wisi na ostrzu noża
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: