Witam, jestem tu nowy. Trochę szukałem tej instrukcji na googlach, ale bezskutecznie.
Mianowicie, czy mógłby ktoś mi podać schemat jak dostać się do żarówek w desce rozdzielczej? (audi a6 c4 95r.)
Wiem o tym, że trzeba najpierw zdjąć listwę, a potem wyciągnąć zegary, ale lepiej się upewnić
Nawet diody szerokokatne skupiaja bardzo swiatło w jednym miejscu najbardziej na wprost i widać jak tam swieci mocniej a reszta poprostu słabiej.Trzeba by takie skiełka które rozpraszają swiatło(jak dla mnie za dużo zabawy).ÂŻarówki najlepiej kupić w hurtowni całą paczke i wymienić wszystkie bo często padają stare T5/R5 1,1W i kilka słabszych było 0.8W
Jest trochę pałowania się z polaryzacją, ale warto. Żeby łatwiej i szybciej, to po wykręceniu licznika, odkręciłem tylne osłony, wyjąłem same zegary i podłączyłem do prądu i sprawdzałem która świeci, która nie
Witam.
Mam pytanie czy pasek w zegarach od automatycznej skrzyni biegów P->R->N>D itd. powinien być podświetlony? Jeżeli tak to jakie żarówki muszę kupić ? U mnie wygląda to tak jak na tym zdjęciu. Zegary świecą na czerwono. Proszę kliknąć na zdjęcie i wtedy będzie ono kolorowe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.