[A6 C4] Rozrzusznik po wyciagnieciu kluczyka nadal kreci
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C4] Rozrzusznik po wyciagnieciu kluczyka nadal kreci
Witam,Posiadam audi a6 2.5tdi 150km, mam taki nietypowy problem, wczoraj po przejechaniu jakis 20km, wylaczeniu auta rozrusznik dalej krecil, lecz nie da sie go odpalic, odpiałem kleme, odczekalem jakies 2h lecz po podlaczeniu jej na powrot dalej krecil. Dodam jeszcze ze predzej pojawil mi sie problem z bezpiecznikiem odpowiadajacym za otwieranie szyb oraz swiatla w srodku.
overlucked, kolego a automat rozrusznika odbił spowrotem? Trzeba go sprawdzić czy wraca na swoje miejsce po cofnięciu kluczyka...
Tylko, że nie bardzo sobie wyobrażam, jak można jechać z kręcacym się rozrusznikiem... to tak jak byś włączył silnik i jeszcze raz przekrecił kluczyk... U mnie jest oczywiście blokada, nie wiem jak u Ciebie, ale w starszych autach nie było i było słychac wtedy dźwięk...
Tylko, że nie bardzo sobie wyobrażam, jak można jechać z kręcacym się rozrusznikiem... to tak jak byś włączył silnik i jeszcze raz przekrecił kluczyk... U mnie jest oczywiście blokada, nie wiem jak u Ciebie, ale w starszych autach nie było i było słychac wtedy dźwięk...
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7