Problem z pilotem od kluczyka w Audi A6 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
Problem z pilotem od kluczyka w Audi A6 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
Witam.Mam problem z kluczykiem w Audi A6 1.9 Diesel 2000 r. Wyczerpala mi sie bateria w pilocie od kluczyka...normalka
Przed wymiana baterii w kluczyku wszystko dzialalo jak nalezy (otwieralo sie i zamykalo z pilota). Niestety po wymianie baterii i zlozeniu pilota nie moge otworzyc ani zamknac samochodu przy pomocy pilota. Czy ktos wie jaka jest tego przyczyna i jak doprowadzic to do wczesniejszego stanu?? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdro

popraw temat - tagi []
a jesli chodzi o kluczyk to rozkodowal ci sie...byl temat omawiany...masz jescze szanse zakodowac go sam...wloz do drzwi i naciskaj otwieranie-zamykanie...sam powinien sie zakodowac
all-kodowanie-pilota-vt984.htm?highligh ... nie+pilota
wystarczy poszukac:D
a jesli chodzi o kluczyk to rozkodowal ci sie...byl temat omawiany...masz jescze szanse zakodowac go sam...wloz do drzwi i naciskaj otwieranie-zamykanie...sam powinien sie zakodowac
all-kodowanie-pilota-vt984.htm?highligh ... nie+pilota
wystarczy poszukac:D
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
też tak miałem
ale sam na to wpadłem, aby włożyć kluczyk do zamka i majtać raz w lewo raz w prawo naciskając na kluczy jednocześnie
ostatnio mam troszkę inny problem, bo kupiłem baterię nową i wytrzymała może z 2 miesiące
zegarmistrz dał mi najlepszą jaką miał
kluczyk przechowuję w ciepłych pomieszczeniach
kupię nową, zobaczę ile teraz wytrzyma
ale sam na to wpadłem, aby włożyć kluczyk do zamka i majtać raz w lewo raz w prawo naciskając na kluczy jednocześnie
ostatnio mam troszkę inny problem, bo kupiłem baterię nową i wytrzymała może z 2 miesiące
zegarmistrz dał mi najlepszą jaką miał
kluczyk przechowuję w ciepłych pomieszczeniach
kupię nową, zobaczę ile teraz wytrzyma

-
- Forum Audi A6 / A7