[100 C4, 2,6 ABC] Gdzie jest miejsce na czujnik temp. zewn.?
[100 C4, 2,6 ABC] Gdzie jest miejsce na czujnik temp. zewn.?
Podpowiedzcie proszę gdzie fabrycznie znajduje się miejsce na czujnik temperatury zewnętrznej. Montuje sobie taki bajer i nie wiem gdzie go umieścić.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2009, 16:07 przez klax, łącznie zmieniany 1 raz.
-Audi 100 Avant '92r. ABC (Rezanko: Soczewki, el. szyby, roletki tylnych drzwi, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Poprzednio 4 inne OOOO
-Poprzednio 4 inne OOOO
RE
jak otworzysz maske przednia to popmiedzy zderzakiem a chłodnica jest wpiety czujniczek :0
[ Dodano: 2009-10-28, 16:01 ]
jak otworzysz maske przednia to popmiedzy zderzakiem a chłodnica jest wpiety czujniczek :0
w dokładniej zamocowany jest na zderzaku od wewnatrz
[ Dodano: 2009-10-28, 16:01 ]
w dokładniej zamocowany jest na zderzaku od wewnatrz

BYŁO: AUDI 80 B3 1.8 PM 75 KM
JEST:A6 AVANT 2.8 V6 30v Benzin
JEST:A6 AVANT 2.8 V6 30v Benzin
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
klax to Ty chcesz założyć taki czujnik u siebie
czy chcesz go znaleźćPodpowiedzcie proszę gdzie fabrycznie znajduje się miejsce na czujnik temperatury zewnętrznej. Montuje sobie taki bajer i nie wiem gdzie go umieścić.
bo jeśli chcesz znaleźć, to jest tam - tak jak napisał wojtas255Szukam, Szukam... i nie znalazłem.
Zechce się komuś jakąś fotkę zrobić ?
w dokładniej zamocowany jest na zderzaku od wewnątrz
sawik > Chcę sobie założyć, bo w fabryce zapomnieli :D
slavi16 > Dzięki, ale chodzi o c4. A nie przypominam sobie żebym miał takie mocowanie u siebie. Jutro sprawdzę.
slavi16 > Dzięki, ale chodzi o c4. A nie przypominam sobie żebym miał takie mocowanie u siebie. Jutro sprawdzę.
-Audi 100 Avant '92r. ABC (Rezanko: Soczewki, el. szyby, roletki tylnych drzwi, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Poprzednio 4 inne OOOO
-Poprzednio 4 inne OOOO