[A6 C4] Antynapad czyli zamykające się drzwi po uruchomieniu
[A6 C4] Antynapad czyli zamykające się drzwi po uruchomieniu
Jak wyłączyć anty napad w moim aucie? Po uruchomieniu silnika zamykają się samoczynnie drzwi czasami od razu a czasami po chwili.....Już dwa razy zamknąłem kluczyki w stacyjce
Jak to wyłączyć??

Quattro nitro turbo gaz!
- Dodek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 1992
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
w fabrycznym alarmem z tego co wiem to nie wystepowało
tez mam taką opcje - powiem ci zamyka sie dopiero po 3 sekundach jak przekrecisz stacyjke , jak masz ktores drzwi nie domkniete - nie zamknie sie
-ja mam alarm dokładany - pewnie ty tez jesli masz ta opcje - powiem tam z jednej strony fajna sprawa bo w miescie czujesz sie troche bezpieczniej , jak wyskoczy do ciebie jakiś zul czy cygan -i nie otworzy ci drzwi jak stoisz w korku , ale z drugiej strony trzeba pamietać o kluczach albo jest rada -kupić magnez w tabletkach
tez mam taką opcje - powiem ci zamyka sie dopiero po 3 sekundach jak przekrecisz stacyjke , jak masz ktores drzwi nie domkniete - nie zamknie sie
-ja mam alarm dokładany - pewnie ty tez jesli masz ta opcje - powiem tam z jednej strony fajna sprawa bo w miescie czujesz sie troche bezpieczniej , jak wyskoczy do ciebie jakiś zul czy cygan -i nie otworzy ci drzwi jak stoisz w korku , ale z drugiej strony trzeba pamietać o kluczach albo jest rada -kupić magnez w tabletkach

Łan tu sri TDI :mrgreen:
Mam alarm, ale nie wiem czy on jest fabryczny czy nie. W kazdym bądź razie dziala razem z centralnym zamkiem. Wiem, że to jest dobra sprawa że sie same zamkną i nikt nie wejdzie, ale akurat mnie to się nie przydaje a wręcz irytuje
Gdzie mam znaleźć instrukcję do centralki i jak to wyłączyć?
[ Dodano: 2011-06-22, 13:18 ]
Może ktoś podrzucić instrukcję do centralki ? Nie wiem gdzie mam to znaleźć.

[ Dodano: 2011-06-22, 13:18 ]
Może ktoś podrzucić instrukcję do centralki ? Nie wiem gdzie mam to znaleźć.
Quattro nitro turbo gaz!