Witam
Jestem od niedawna wlascicielem a6 c6 ale standard wypas z MMI basic i tylko cd-Playerm.
lubie sluchac muzy ale musialbym wozic w piguly plyt lub miec z 1500zl na rozbudowe audio
Zastanawialem sie czy nie dalo by sie wykozystac zlacza telefonu podonie jak UUZ w radiach, zamontowac jakos strary telefon w gniazdo, podlaczyc pod wtyczke kabelki a na drugim koncu dac Mini_jacka i wsadzic w MP3-Playera
Graloby cos takiego??
Mam tylko glosniki w przednich drzwiach. czy ktos sie orientuje ktore piny odpowiadaja za podanie sygnalu??
Prosze o pomoc i wypowiedzi, widze ze jest tu kilka osob na forum dobrze znajacych ten model A6
dzieki
[A6 C6] złącze telefonu jako AUX, jak podłaczy sygnał audio
- Zygi
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: [A6 C6] złącze telefonu jako AUX, jak podłaczy sygnał au
raczej tak jak byś chciał to nie bedzie Ci działac, lepiej zainwestuj w cos takiego AUDI AMI - link lub znalazłem tańszą ostatnio alternatywe i sam sie zastanawiam jak to działa aukcja ebay - linkarnii1 pisze:Witam
Jestem od niedawna wlascicielem a6 c6 ale standard wypas z MMI basic i tylko cd-Playerm.
lubie sluchac muzy ale musialbym wozic w piguly plyt lub miec z 1500zl na rozbudowe audio..
dzieki
- Praulinka
- Forum Audi A6 / A7
Chyba, że akurat ktoś dzwoni lub sms'a dostajesz. :mrgreen:Mariuszb pisze:Lepiej kup sobie za 20 zł z Allegro transmiter Fm podłącz do gniazdka zapalniczki i puszczaj tyle muzy ile chcesz. Jakość jak z prawdziwego radia stereo i żadnych zakłóceń pozdo.
Choć nie jestem w temacie od 2 lat, może już poprawili te FM transmitery, wtedy to jeden wielki ryk w głośnikach był jak komórka coś sygnalizowała.
Polecam AMI, kosztowało mnie koło 900zł, do niej podłączony mam 250GB dysk 2,5 cala i muzy na lata

Wykonane upgrade'y:
- lusterko wsteczne fotochrom
- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
- lusterko wsteczne fotochrom

- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
no wlasnie koledzy mam MMI Basic wiec raczej nie poszaleje, transmiter FM mam ale to tylko dziala jak na danej czestotliwosci nie nadaje zadne radio bo jadac w teren w moim rejonie dana czestotliwosc jest wolna ale juz dalej inna stacja moze na nia wchodzic i juz kaszanka trzeba szukac nowej.
nie ma ktos jakiegos pomyslu jeszcze???
[ Dodano: 2010-06-14, 09:02 ]
dobrze koledzy, dzieki za info, zamykam temat
pozdro
nie ma ktos jakiegos pomyslu jeszcze???
[ Dodano: 2010-06-14, 09:02 ]
dobrze koledzy, dzieki za info, zamykam temat
pozdro