Przy skanowniu vcdsem wyskoczyły mi takie błędy jak
W miedzy czasie wymieniłem lampy z halo na bix - bo nie bylo nikogo z vcds zeby pokodwac itp.
Lampy przelozylem P&P działały ladnie tylko choinka na dashboard ze blad zarowek ale działały. Zmieniłem kodowanie w 09 - 07 kodin - i z 0 halo zmienilem na 2 bix- I wszystko ładnie działało. Po ponownym skanie pokazywał błąd w 09 tylko 00003 - Control Module
014 - Defective
Po kodowaniu adresu 07 i 19. Błedu znikneły jednak przy odpalaniu auta uruchamia sie tylnia wycieraczka + śwaitła długie działaja tylko na wyłaczonych swiatłach. Jak przekrece pokretło i włącze normalne światła to operujac menetka do swiatel dlugich zapala sie tylko lampka niebiska ale swiatla nie reaguja.
Zeskanowałem jeszcze raz i pokazał mi sie tylko błąd w adresie - 09
00003 - Control Module
014 - Defective
Wiec zamowiłem nowy modul ale sie zagapiłem i zamiast takiego co mam w aucie 4F0 907 279 zamowiłem 4F0 907 279B.
Wymieniłem moduł i zaczoł się cyrk o moduł ma ochrone włączoną i za żadne skarby nie mogę zmienic kodowanie 09- 07 kodin - z 0 na 2 . za kazdym razem odrzuca mi , moge zmienic wszystko tylko nie ocje headlight type

Moje pytanie gdzie zrobiłem błąd że przy odpalaniu włacza sie tylnia wycieraczka ?
i co z tym modułem
na starym błąd devective - nei ma dlugich ale nie wywala bledow i mozna zmienic kodowanie.
na nowym wywala bledy zarowek nie moge zmienic kodowania ale dlugie działaja