Doświetlanie zakrętów
Doświetlanie zakrętów
Witam wszystkich, czy może mi ktoś pomóc? Problem polega na tym że kiedy chce aktywować opcje doświetlania zakrętów przez halogeny nie pojawia mi się opcja coding helper. Mam zrobione zdjęcia ale nie mogę ich dodać, mogę wysłać komuś na email.
Pozdrawiam Karol
Pozdrawiam Karol
udalo ci sie to wlaczyc bo tez tego szukam
Audi A6 C6 3.0 TDI BMK QUATTRO więc ustaw na forum, spójrz jak nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html
radexon,
To nie kwestia znalazł czy nie. Nie ma takiej funkcji w C6 i tyle. To nie jest nowy samochód w którym się odkrywa funkcje i aktualizuje opisy
pelonek1,
Nie mam tej wiedzy ale przede wszystkim:
Skręć w nocy kierownica to będziesz widział czy Xenon też skręca. Ponadto:
Nie wiem czy sam moduł pod afs różni się oznaczeniem ale myślę, że w module 55 w Adv mess.values (nie wiem jak po pl, zaawansowane bloki pomiarowe?) będziesz miał jakieś linijki od afs jeśli go masz. Taka pomoc z mojej strony bardziej drogą dedukcji
To nie kwestia znalazł czy nie. Nie ma takiej funkcji w C6 i tyle. To nie jest nowy samochód w którym się odkrywa funkcje i aktualizuje opisy

pelonek1,
Nie mam tej wiedzy ale przede wszystkim:
Skręć w nocy kierownica to będziesz widział czy Xenon też skręca. Ponadto:
Nie wiem czy sam moduł pod afs różni się oznaczeniem ale myślę, że w module 55 w Adv mess.values (nie wiem jak po pl, zaawansowane bloki pomiarowe?) będziesz miał jakieś linijki od afs jeśli go masz. Taka pomoc z mojej strony bardziej drogą dedukcji