[ A6 C5] VAG rodzaje kabla ?
Kabel używany do a4. Był kupiony nowy. Może tak być ,żę uwalony kabel? Jak tak to kupić taki sam pod tego vaga co mam 311-2.?
[ Dodano: 2013-04-30, 22:59 ]
Jest jeszcze problem że vag nie był zainstalowany jak podałeś według opisu, bo jak chcę wejść w opcje "about" to windows zamyka mi program. To może jednak wina złej instalacji vaga anie kabla? Co myślicie?
[ Dodano: 2013-04-30, 22:59 ]
Jest jeszcze problem że vag nie był zainstalowany jak podałeś według opisu, bo jak chcę wejść w opcje "about" to windows zamyka mi program. To może jednak wina złej instalacji vaga anie kabla? Co myślicie?
Czytałem kilka tematów na ten temat ale już się pogubiłem no i linki które były podane do danych kabli już dawno wygasły.
Więc spytam, mam audi a6 c5 99r 2,7t jaki kabel mam kupić żeby mógł podłączyć swoje autko pod komputer, oczywiście chciałbym żebym mógł zrobić jak najwięcej nie tylko zczytać i kasować błędy, chciałbym między innymi sprawdzić turbine, skrzynie itp.
proszę o pomoc pozdrawiam
Więc spytam, mam audi a6 c5 99r 2,7t jaki kabel mam kupić żeby mógł podłączyć swoje autko pod komputer, oczywiście chciałbym żebym mógł zrobić jak najwięcej nie tylko zczytać i kasować błędy, chciałbym między innymi sprawdzić turbine, skrzynie itp.
proszę o pomoc pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Np ten http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-2- ... ieski.htmlSoloZiP pisze:jaki kabel mam kupić żeby mógł podłączyć swoje autko pod komputer, oczywiście chciałbym żebym mógł zrobić jak najwięcej nie tylko zczytać i kasować błędy, chciałbym między innymi sprawdzić turbine, skrzynie itp.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
SoloZiP ten kabel będzie spokojnie pasował do A4 b5. Co do programu to najlepiej VAG-COM 311 lub 409 tylko nie nowsze bo możesz sobie kabel uwalić.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Kabelek nie jest za duży tylko po prosyu gniazdo jest małe. Ja u siebie trochę podpiłowałem obudowę kabelka i śmiga/
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
koledzy a jakbym sobie pobrał vcds stąd:
http://www.vcds.pl/index.php?mod=site&id=15
to będzie śmigał? jest darmowy?
http://www.vcds.pl/index.php?mod=site&id=15
to będzie śmigał? jest darmowy?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Pobrać sobie możesz, ale raczej nie będzie śmigał z twoim kabelkiem. Najprawdopodobniej go uwalisz. Do tego kabelka szukaj VCDS Lite, albo VAG_COM 409.1, 311 lub 208, bądÂź Polski VAG.
PS. Jak nic nie znajdziesz to napisz do mnie na PW
PS. Jak nic nie znajdziesz to napisz do mnie na PW

Potrzebuje kabelka do C5 AYM.
http://allegro.pl/interfejs-diagnostycz ... 62259.html
Czy to będzie dobre? Sprzedawca podaje, że da radę nawet cofnąć licznik - to realne? Planuje renowację silnika i nie ukrywam, że ustawiłbym sobie wtedy jakąś przyjemniejszą liczbę, mniejszą niż obecne 300 000 +
:)
Potrzebuje też jakiś soft, który pójdzie na lapie z windowsem 8 - ktoś może zna jakiś link, skąd takie ustrojstwo ściągnąć?![Obrazek]()
http://allegro.pl/interfejs-diagnostycz ... 62259.html
Czy to będzie dobre? Sprzedawca podaje, że da radę nawet cofnąć licznik - to realne? Planuje renowację silnika i nie ukrywam, że ustawiłbym sobie wtedy jakąś przyjemniejszą liczbę, mniejszą niż obecne 300 000 +

Potrzebuje też jakiś soft, który pójdzie na lapie z windowsem 8 - ktoś może zna jakiś link, skąd takie ustrojstwo ściągnąć?
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2013, 00:14 przez kolega26, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
No właśnie - dajcie jakiś link lub nazwę modelu który kupić i link do softu który pójdzie pod win 8 
Jaki kabel abym mógł sprawdzić błędy i móc zakodować automatyczne ryglowanie drzwi po starcie i otwieranie tylko drzwi kierowcy po jednokrotnym kliknięciu "otwierania drzwi" na pilocie oraz skąd mogę ściągnąć soft do tego, który poleci na windows 8
[ Dodano: 2013-09-04, 00:54 ]
Zapomniałem dodać, że windows w wersji 64

Jaki kabel abym mógł sprawdzić błędy i móc zakodować automatyczne ryglowanie drzwi po starcie i otwieranie tylko drzwi kierowcy po jednokrotnym kliknięciu "otwierania drzwi" na pilocie oraz skąd mogę ściągnąć soft do tego, który poleci na windows 8

[ Dodano: 2013-09-04, 00:54 ]
Zapomniałem dodać, że windows w wersji 64
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2013, 01:05 przez kolega26, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...