Nawet jesli coś z serwem to i tak jest coś innego ale nie jestem na 100% pewny czy tylko z LPG. Chodzi mi o różnice w korektach na bankach. W Pb też są ale mniejsze. Jeśli skasowałeś błedy przed logiem to ich nie powinno być. Żeby sprawdzić trzeba by było przejeździć z 50km na Pb z zakreconym i odpietym LPG.zyga zyga pisze:Jest taka dziwna sprawa, że jak cofam i sie zatrzymam to obroty na lpg mocno faluja, jak dojezdzam do swiateł i lekko przyhamuje to tez lekko faluja.Może to cos z serwem i tam łapie lewe powietrze.Ja już nie mam pomysłów, chyba że faktycznie w instalacji lpg cos zwalone.
No cóż, mogły się zepsuć i leją. Znając życie są tam hany z dużym przebiegiem. Najprostszy test to zmiana wtyczki wtryskiwacza i wężyka miejscami lub samego wtryskiwacza miejscami. Za to nie powinni kasować 500zł. Drugie to sprawdzenie czy nie ma korekty w sofcie LPG względem pojedynczego wtrysku. Bo takie rzeczy są możliwe. A słysząc o poprzednich pomyślunkach Twojego gazmana są bardzo pradopodobne.zyga zyga pisze:Byłem u kilku gazownikow i nie wiedzą o co chodzi.Wtryski na drugim i piątym cylindzre, wtryski lpg, maja złe czasy wtryskow ale nie wiedzą dlaczego.