[A6 C6] Płyta od navi nie chce sie wysunąć.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
[A6 C6] Płyta od navi nie chce sie wysunąć.
Witam
Po zakupie auta okazalo sie ze w napędzie DVD od navi jest mapa zachodniaj europy, chcialem wywalic ta plyte i włożyć najnowsza ale gdy naciskam przycisk w napedzie stara plyta sie nie wysuwa. Naped jest uwalony czy trzeba cos w systemie ustawic?
Po zakupie auta okazalo sie ze w napędzie DVD od navi jest mapa zachodniaj europy, chcialem wywalic ta plyte i włożyć najnowsza ale gdy naciskam przycisk w napedzie stara plyta sie nie wysuwa. Naped jest uwalony czy trzeba cos w systemie ustawic?
mialem to samo podjedz do najblizszego salonu audi podlacza pod komputer i odblokuja przycisk eject na dvd jest to zablkowane tylko po to aby abys plytke kupil u nich i oni ci wymienia ja im powiedzialem ze znajomy ma plyte na sprzedarz polowe taniej niz oni chca i grzecznie poprosilem o odblokowania dodam ze zrobili to za darmo pozdro
kryssiwy nie obraz sie ale czytaj ze zrozumieniem on nie napisal ze plyta sie zablokowala tylko ze przycisk eject nie reaguje na dvd na co udzielilem juz odpowiedzi wiec po co te glupie docinki o nagrywanych plytkach kazdy wie co ma u siebie i wydaje mi sie ze jak nikt inny nie ma juz konstruktywnych odpowiedzi dla kolegi to temat do zamkniecia pozdro