witam czy w okolicach Wrocławia znajdę kogoś kto zmieni mi w c6 język na polski ale z pełna trzcionka - fonetyka - "ł' "ą,ś,ć nm " itp....
jakos ten region jest ubogi - pojawiają się oferty ale nie do końca "przerabiają " tzn - bez polskich znakow fonetycznych .
jak ktos może lub zna namiary to proszę na p.w. .
dziekuje
[a6 c6] mmi - zmiana języka
[a6 c6] mmi - zmiana języka
teraz i c6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: S6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Generalnie w Polsce są 2 miejsca (i ludzie) którzy "robią" język polski z polskimi znakami diakrytycznymi (ą,ę itp...) do MMI w audi. I wygląda to tak porządnie jak tylko może... Zresztą najprawdopodobniej jest to jeden człowiek, ale dwa miejsca... :lol: Kto ich tam wie... :roll:
Jeden to Kobra7 (tutaj na forum) - mieszka na podhalu - super facet, polecam.
Drugi to DKG z AKP (alias kris_G z allegro) - miejsce: Bełchatów - też w porządku gość. Ceny - ujednolicone. I im się nie dziwę.
Cała reszta - robi takie "języki polskie" do MMI jak ja. Czyli można się pośmiać i jeśli ktoś nie rozumie ni w ząb po niemiecku, czy angielsku - to jest to dla niego jakiś tam ratunek. Mieć coś takiego w aucie - to raczej obciach, a zapłacić za to - to już zonk :lol:
Kompleksowego języka PL do MMI - nie ma . Kompleksowego, to znaczy takiego, który wspierał by komunikaty głosowe navi, czy SDS, oraz nie zawierał by w sobie niespodzianek typu "odcinek pezzo" ... :lol:
pozdr
_TMr
Jeden to Kobra7 (tutaj na forum) - mieszka na podhalu - super facet, polecam.
Drugi to DKG z AKP (alias kris_G z allegro) - miejsce: Bełchatów - też w porządku gość. Ceny - ujednolicone. I im się nie dziwę.
Cała reszta - robi takie "języki polskie" do MMI jak ja. Czyli można się pośmiać i jeśli ktoś nie rozumie ni w ząb po niemiecku, czy angielsku - to jest to dla niego jakiś tam ratunek. Mieć coś takiego w aucie - to raczej obciach, a zapłacić za to - to już zonk :lol:
Kompleksowego języka PL do MMI - nie ma . Kompleksowego, to znaczy takiego, który wspierał by komunikaty głosowe navi, czy SDS, oraz nie zawierał by w sobie niespodzianek typu "odcinek pezzo" ... :lol:
pozdr
_TMr