[A6 C6] Kamera cofania
[A6 C6] Kamera cofania
Witam,mam pytanko dostalem kamerke cofania,(komplet)+tv tuner ori czy bedzie to dzialac jak to wsadze do mojego samochodu??wiem ze niektore rzeczy posiadaja "component protection" ale nie wiem czy to akurat tez posiada poniewaz wiem ze ani AMI ani NAVI nie posiada "component protection"czyli tak to wyglada ze rzeczy ktore przychodza w standarcie jak zmieniarka cd posiadaja takowe zabezpieczenie.

OOOO<=wladca pierscieni!!!
-
kobra7
- Forum Audi A6 / A7

Jak moduł gówny MMI masz bez obsługi TV (brak wejscia antenowego) to nie podłaczysz tunera. Sygnał video z TV do Head Unit idzie osobnym przewodem koncentrycznym.
Ten moduł główny można przerobić lub wymienić na taki z obsługą TV, ale wtedy trzeba pozbyć sie ochrony komponentów ( do zrobienia :mrgreen: ).
Ten moduł główny można przerobić lub wymienić na taki z obsługą TV, ale wtedy trzeba pozbyć sie ochrony komponentów ( do zrobienia :mrgreen: ).
kobra7 pisze:Jak moduł gówny MMI masz bez obsługi TV (brak wejscia antenowego) to nie podłaczysz tunera. Sygnał video z TV do Head Unit idzie osobnym przewodem koncentrycznym.
gdzie ten modul sie znajduje???
i jeszcze jedno pytanko co to jest za srebrna skrzynka i do czego sluzy??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
OOOO<=wladca pierscieni!!!