Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi A6 C5 - wyjście audio z radia cb.

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
Marceli
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Audi A6 C5 - wyjście audio z radia cb.

Post autor: Marceli » 22 kwie 2009, 08:33

Witam.
Po przeczytaniu wielu „pomysłów” na lokalizację radia cb w audi A6 C5 zdecydowałem się na radio Albrecht AE 6890. (odłączany panel sterujący to dobry pomysł tylko cena ciut wysoka).
Ze wglądu na zamontowanie radyjka w bagażniku zostałem zmuszony do zainstalowania dodatkowego głośnika lecz jakość dźwięku jest średnia nawet mniej niż średnia.
Ponieważ radio cb ma wyjście na głośnik zewnętrzny to zastanawiam się czy ktoś z Szanownych Klubowiczów ma może wiedzę co do możliwości podłączenia wyjścia zewnętrznego głośnika radia cb do istniejącej instalacji nawigacji audio by komunikat z radia cb był nadawany identycznie jak komunikat navi (niezależnie od grającego radia samochodowego czy odtwarzacza cd).

Pozdrawiam - Andrzej

Awatar użytkownika
posti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2007
Moje auto: A4 B7
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: posti » 22 kwie 2009, 14:44

nie wiem czy jest taka moziwosc z podłaczeniem CB, pewsnie jest ale rzeźby bedzie od cholery :)

P.S. zmien w swoim profilu z S6 na zwykął A6 bo z tego co mi wiadomo to cos takiego jak S6 z silnikiem 2,5TDI nei istnieje :D
MOC JEST NAŁOGIEM, TURBO PODSTAWA, NITRO ZABAWĄ...

surowy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2012
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 170KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: surowy » 22 kwie 2009, 18:10

orientowałeś się, jak jest podłączany zestaw głośnomówiący? Tylko nie wiem, czy da się ustawić to bez wyciszania radia

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe https://www.motostacja.pl/
hamulce części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl/cja