[a6 c5 2000] Transmiter FM Mp3 ?? Opinie??
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 c5 2000] Transmiter FM Mp3 ?? Opinie??
Witam!
Czy ktoś slyszal albo uzywal takiego transmitera bo ja zastanawiam sie czy to nie jest najlepsze rozwiazanie mam radio chorus I i finansowo tez jestem splukany (niedawny zakup mojej ślicznotki) zeby za duzo nie wydawac.Opinii w internecie tez nie udalo mi sie znalesc moze koledzy forumowicze pomoga :-D
Pozdrawiam
Czy ktoś slyszal albo uzywal takiego transmitera bo ja zastanawiam sie czy to nie jest najlepsze rozwiazanie mam radio chorus I i finansowo tez jestem splukany (niedawny zakup mojej ślicznotki) zeby za duzo nie wydawac.Opinii w internecie tez nie udalo mi sie znalesc moze koledzy forumowicze pomoga :-D
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 19:50 przez radzel1981, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Sluchaj kolega mial takie cos.
Dziala i gra jakos tam,czasem pojawiaja sie szumy.
Glos napewno nie bedzie taki jak z plyty,lepiej poczekaj i kup sobie jakiegos taniego dziada z mp3 :mrgreen: soniaka xploda
Dziala i gra jakos tam,czasem pojawiaja sie szumy.
Glos napewno nie bedzie taki jak z plyty,lepiej poczekaj i kup sobie jakiegos taniego dziada z mp3 :mrgreen: soniaka xploda
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 19:51 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Martin myslelem tez o tym tylko tyle ze nie podoba mi sie jak wygladaja te zaslepki do nieorginalnego radia oraz przeraza mnie mysl przerabiania instalacji ewentualnie kupno siakiejs przejsciowki czy jakos tak elektronik ze mnie zaden :mrgreen: chociaz w poprzedniej furze sam zmienialem radio ale byl to stary MB 190 z 86 takze nie mialem takiego stracha cokolwiek przerabiajac :mrgreen:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ale brzmienie podejrzewam bedziesz mial lepsze :-P
Ja teraz jade przez adaptora i noki i powiem tak glos jest super a jak bym mial radyjko z prawdziwego zdarzenia to ooooooo i moze jeszcze wiecej :mrgreen:
Twoja sprawa jak chcesz miec oryginal
Wkoncu wlascicielem to ty jestes a nie ja :-P
Jak juz to zamontujesz to daj znac.
Ja teraz jade przez adaptora i noki i powiem tak glos jest super a jak bym mial radyjko z prawdziwego zdarzenia to ooooooo i moze jeszcze wiecej :mrgreen:
Twoja sprawa jak chcesz miec oryginal

Wkoncu wlascicielem to ty jestes a nie ja :-P
Jak juz to zamontujesz to daj znac.