Znalazłem na YouTubie filmik jak gościu montuje taki chiński CarPlay box. Dosyć łatwy w montażu, nie ingeruje się jakoś agresywnie w auto, po prostu podpina się kostki tak jak mają być, wszystko trzeba później ładnie schować (z tym podobno największy kłopot)
Teraz moje pytanie. Warto wgl coś takiego kupić? Na Ali znalazłem coś takiego za 4 stówki i raczej sam to sobie ogarnę. Ale czy na pewno będzie pasowało do mojego auta?
https://a.aliexpress.com/_EvLQSb0
"Przepraszamy, ten przedmiot jest obecnie niedostępny w Twoim kraju. Poznaj inne oferty zakupów grupowych."
Chciałbym się dowiedzieć tylko czy ktoś ma coś takiego i czy fajnie to działa faktycznie. Jak z mikrofonem fabrycznym, będzie on działać normalnie czy jest tam dodany któryś z którym też trzeba się pobawić żeby to jakoś umiejscowić. Działa to w miarę płynnie? Sterowanie pokrętłem z auta też działa spoko?
Na filmiku na YouTube pokazane same plusy tego. Łatwo się włącza, łatwo wyłącza jeśli ktoś akurat nie chce z tego korzystać. Wydaje mi się zbyt piękne to wszystko, żeby działało. Ciekaw jestem waszych opinii.