Witam,
Moj subwoofer umiwszczony obok kola zapasowego dziala ale bardzo cicho. Prosze o pomoc jak to zdiagnozowac lub jak dolozyc jakis dodatkowy wzmacniacz zeby to smigalo lepiej.
Dodam ze podlaczylem ten glosnik do takiego malego wzmacniacza i smartfona zeby wytestowac glosnik. Dziala super bass super.
Czekam na sugestie.
A6 C7 Avant MMI3G - Subwoofer w bagażniku
A6 C7 Avant MMI3G - Subwoofer w bagażniku
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez benek984, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Mam to samo. Długo myślałem, że nie mam wogóle suba, chociaż w MMI jest regulacja siły grania.
Podobnie jak kolega benek984 podłączyłem go pod wzmacniacz i zaczął grać - Może to nie bose ale całkiem przyzwoicie.
Wiem że problem z nagłośnieniem występuje po upgreadzie softu na wyższy, ale to przy bose, a ja mam zwykłe nagłośnienie.
Druga rzecz, ze soft miałem dotychczas fabryczny (z literką 'P') i sub też nie grał jak trzeba.
Czy ktoś sobie z tym poradził?
Mam to samo. Długo myślałem, że nie mam wogóle suba, chociaż w MMI jest regulacja siły grania.
Podobnie jak kolega benek984 podłączyłem go pod wzmacniacz i zaczął grać - Może to nie bose ale całkiem przyzwoicie.
Wiem że problem z nagłośnieniem występuje po upgreadzie softu na wyższy, ale to przy bose, a ja mam zwykłe nagłośnienie.
Druga rzecz, ze soft miałem dotychczas fabryczny (z literką 'P') i sub też nie grał jak trzeba.
Czy ktoś sobie z tym poradził?
Pozdrawiam
Miałem na myśli aktualizację softu mmi. Wszędzie piszą by pominąć wszystkie opcje dotyczące bose bo po aktualizacji poprostu przestanie grać. Ja mam zwykle nagłośnienie, ale jesli chodzi o suba, to się wogóle nie przyznaję że go mam bo mnie ludzie wyśmiejąleszekmw pisze:Denix125 możesz przybliżyć o co chodzi z tym softem ? mam bose i też tego suba nie słychać ni cholery..

Pozdrawiam