A6 C7 2011r bang olufsen - kiepski BASS
- allegro_gilu
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
A6 C7 2011r bang olufsen - kiepski BASS
Witam . Tak jak w temacie. Kupiłem audi a6 c7 2011 r z nagłośnieniem bang olufsen. Od lat słyszałem same dobre opinie na temat tego sprzętu. Racja , muzyka gra rewelacyjnie , wysokie , średnie tony , dzwiek przestrzenny - na piątkę ! Jeżeli chodzi o BASS to szału nie robi . . W zależności od muzyki i basu to idzie usłyszeć lekkie pierdzenie z subwoofera . Na ogół gra dobrze ale spodzirwalem się lepszego basu . Nie wiem jak to powinno poprawnie grać , może się mylę i jest wszystko Ok. Nie mam u kogo porównać. Jednoczenie powiem , iż Wczesniej jezdzilem a6 c5 z naglosneniem BOSE i moim zdaniem bez porównania jeżeli chodzi o niskie tony . Bardzo ładnie to brzmiało. Mało tego , przy kupnie auta , poprzedni właściciel mówił mi ze według niego ten sprzęt powinien grać o niebo lepiej , nie wie co jest grane. Wspominał ze to może kwestia ustawień . Bawilem się każda opcja i jakoś ze tak powiem pupy nie urywa. Spotkaliście się kiedyś z takim problemem ? Jak mogę to zdiagnozować ? Bardzo dziękuje za wszelka pomoc . Pozdrawiam