Człowieczku ogarnij się. Gdzie ja cię obraziłem?global09 pisze:Panie Damyk, będę powtarzał co mi się podoba, a ty nie masz prawa mi mówić że uwierzyłem w cokolwiek i powtarzam brednie. Nie obrażaj ludzi.
Dzwoniąc kilka razy podawałem te same numery przewodów "4F0 051 952A" i za każdym razem koszt był inny. Zawsze kazałem sprawdzić dokładnie. Podsumowane zostało to przez Pracownika ASO, który tak stwierdził, że części które mają na stanie i rzadko o nie ktoś rozpytuje to system winduje cenę do góry. Chcesz może nazwisko i imię pracownika żeby wytoczyć mu proces o powtarzanie bredni? Weź na wstrzymanie i nie bądź bezczelny. Nie od dziś wiadomo jakie ceny i politykę prowadzi polskie ASO.
Sam zostałem kilka razy przez nich oszukany i sam w ASO kiedyś pracowałem...
ASO podnosi ceny towaru, który mają na stanie i im nie schodzi??? Ciekawa polityka.
A do sądu to idź ty, jak cię ASO oszukało

ASO ma cenniki z Niemiec aktualizowane co najmniej raz w miesiącu bez możliwości ich edycji. Cena przewodów jaką podałeś nie była zawyżona, a raczej zaniżona. Więc sam nie ogarniasz, czy ktoś chciał cię oszukać, czy zrobić ci promocję.