[C6 4.2 Q] zestaw glosnomowiacy bluetooth
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
[C6 4.2 Q] zestaw glosnomowiacy bluetooth
witam mam problem z zestawem glosnomowiacym ...mianowicie bluetooth nie widzi ksiazki tel. zapisanej w mojej nokii oraz nie widzi tez na bierzaco polaczen przychodzacych, wychodzacych ani nieodebranych...ksaiazke oczywiscie moglbym wprowadzac recznie do katalogu ale przy ponad 200 kontaktach trwalo by to wieki. Podobno jest to kwestia ustawien w aparacie telefonicznym ale nie mam pojecia co mam ustawic i jak...wiem ze podobno kontakty maja byc zapisane w pamieci telefonu a nie na karcie sim i tak zrobilem ale to nie wiele daje. prosze o pomoc PLEASE 

magic
Ja też miałem podobny problem ale z samsungiem. W menu Bluetooth telefonu mam opcje "Widzialność telefonu" i "Dostęp do SIM". Po ich włączeniu wszystko działa.
Zdarza się, że od czasu do czasu nie mam dostępu do ostatnio wybieranych numerów. Wystarczy wtedy zresetować telefon i wszystko działa jak należy.
P.S. Wcześniej miałem Nokie i też nie było problemów. Spróbuj pobawić się telefonem i poszperać w ustawieniach Bluetooth.
Zdarza się, że od czasu do czasu nie mam dostępu do ostatnio wybieranych numerów. Wystarczy wtedy zresetować telefon i wszystko działa jak należy.
P.S. Wcześniej miałem Nokie i też nie było problemów. Spróbuj pobawić się telefonem i poszperać w ustawieniach Bluetooth.
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
...dzieki za podpowiedz a czy jesli mam pogrzebac w dostepie do sim to znaczy ze kontakty mam miec zapisane na karcie sim ? bo ja mam zapisane w pamieci telefonu bo tak mi mowili...hmmm....
[ Dodano: 2009-01-12, 17:38 ]
w menu blotooth mam widzialnosc telefonu i tylko 2 opcje do wyboru tzn. publiczny lub ukryty...a 2 opcja-dotyczaca karty sim nazywa sie to u mnie "zdalny tryb sim" i tez mam tylko 2 opcje do wyboru tzn. wlaczony albo wylaczony...niestety zadna z tych opcji nie uaktywnia mi ksiazki tel. w zestawie glosno mowiacym
[ Dodano: 2009-01-12, 17:39 ]
...jeszcze mam w innym menu "synchronizacja kontaktow" i tam prubowalem cos pozmieniac ale tez bez skutku...lipa
[ Dodano: 2009-01-12, 17:38 ]
w menu blotooth mam widzialnosc telefonu i tylko 2 opcje do wyboru tzn. publiczny lub ukryty...a 2 opcja-dotyczaca karty sim nazywa sie to u mnie "zdalny tryb sim" i tez mam tylko 2 opcje do wyboru tzn. wlaczony albo wylaczony...niestety zadna z tych opcji nie uaktywnia mi ksiazki tel. w zestawie glosno mowiacym

[ Dodano: 2009-01-12, 17:39 ]
...jeszcze mam w innym menu "synchronizacja kontaktow" i tam prubowalem cos pozmieniac ale tez bez skutku...lipa
magic
- Praulinka
- Forum Audi A6 / A7
Miałem ten sam problem z Nokią i iPhone w MMI, nie widział po połączeniu z telefonem książki z żadnego z telefonów.
Pomógł ... update oprogramowania MMI do najnowszej wersji 5570.
Jest do tego tutorial w dziale CAR AUDIO forum, polecam.
Od tej pory zestaw czyta wszystko : książkę, odebrane, nieodebrane, wychodzące, nr poczty.
Pomógł ... update oprogramowania MMI do najnowszej wersji 5570.
Jest do tego tutorial w dziale CAR AUDIO forum, polecam.
Od tej pory zestaw czyta wszystko : książkę, odebrane, nieodebrane, wychodzące, nr poczty.
Wykonane upgrade'y:
- lusterko wsteczne fotochrom
- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
- lusterko wsteczne fotochrom

- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany