[A6 C6]Zamiana zmieniarki CD na MP3
[A6 C6]Zamiana zmieniarki CD na MP3
Witam
wczoraj zmienilem zmieniarke w moim aucie ktora czyta plyty tylko CD na MP3
po "walce" z zatrzaskami w zieniarce udalo sie ja wyciagnac podpiolem taka sama tylko ze z MP3 opcja.Wlanczam plytke a tu.. :evil: .zmieniarka chodzi i zaczyna sie przycinac co 2 sek na kazdej plycie czy to mp3 czy cd :evil: .Mam pytanie co to moze byc i czy to moze miec zwiazek ze ta zmieniarka byla od drugiego samochodu??
wczoraj zmienilem zmieniarke w moim aucie ktora czyta plyty tylko CD na MP3
po "walce" z zatrzaskami w zieniarce udalo sie ja wyciagnac podpiolem taka sama tylko ze z MP3 opcja.Wlanczam plytke a tu.. :evil: .zmieniarka chodzi i zaczyna sie przycinac co 2 sek na kazdej plycie czy to mp3 czy cd :evil: .Mam pytanie co to moze byc i czy to moze miec zwiazek ze ta zmieniarka byla od drugiego samochodu??
OOOO<=wladca pierscieni!!!
witam.żeli pisze:Włączyło się zabezpieczenie "component protection". Musisz udać się do dealera Audi by to usunąć.
czyli za kazdym razem co wsadze inna zmieniarke to zabezpieczenie sie bedzie wlanczac?
jak narazie to zostalem przy swojej.Ale w niedlugim czasie moge jeszcze miec nastepna bo juz tamta oddalem bo myslalem ze zepsuta.o i jeszcze jedno pytanko czy nie da sie obejsc tego zabezpieczenia jakos bez wizyty u dealera?(chodzi o koszty tego poniewaz jak ja za zmieniare zaplace moze 120-200$ a dealer wyskoczy ze 150$ to sie mija z celem)
hmm to dziwne troche bo ja system wykryl normalnie,widzi wszystkie plyty i utwory na nich ale sie przycina dokladnie co 2 sek,nastepny motyw:przelorzylem z tego samego audi AMI i wszystko dziala nic sie nie dzieje,mam jeszcze kamere cofania i za niedlugo bede mial navigacje tylko nie wiem czy to bedzie chodzic czy tez nie.
lezo pisze:Dokładnie jak Kolega wyżej, takie śmieszne wnerwiające zabezpieczenie.
Ale jak masz zmieniarkę na podmiankę z niepewnego źródła to nie jedź do serwisubo od razu dzwonią po Policję..
wlasnie tutaj jest tak:mam dostep prawie do wszystkich rzeczy do audi(zmieniarki,ami,navi,kamerki,sds itd...)<=wszystko orginal sprzet nie jest z niepewnego zrodla:) 8-)