Czy ktoś z forum ma przyjemność posiadać symulator tunera TV jak z linku
VNS media Symulator tunera TV MMI 2G/3G
Zastanawiam się czy warto to kupić i jak się sprawuje. Oryginalnego tunera TV nie ma moim zdaniem co brać bo po pierwsze jakość analogu jest mizerna a DVB-T jest/bedzie u nas w MPEG-4 czyli hybrid na nic się zda

Co do AV IN ten symulator wydaje się rozsądny przy czym kusi mnie możliwość sterowania odtwarzaczem DVD z poziomu MMI. Swoją drogą wie ktoś jak to jest rozwiązane ? na jakiej zasadzie mmi ma dostęp do sterowania odtwarzaczem DVD ?
Wspomniana wyżej firma z którą miałem kiedyś dawno temu do czynienia ( mają swój pierwszy komentarz na allegro odemnie :P - kolega Navik jest chyba zresztą naszym forumowiczem) oferuje odtwarzacz firmy Canva jednak nie mogę znaleźć nigdzie szczegółów dotyczących tego urządzenia.
Kolejnym nurtującym mnie pytaniem jest czy za pomocą tego symulatora poza DVD bedzie można też podłączyć org kamerkę cofania ?

Może sam p. Krzysztof się odezwie
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Jako że posiadam u siebie od kilku lat Densiona ( Gateway 500 ) rozważam też zakup rozwiązania Video tej firmy czyli Dension AVR może to już ktoś sobie zafundował ?
Znalazłem jeszcze rozwiązanie teoretycznie niedostępne ale może warto poczekać, bo - UWAGA ! bedzie MPEG-4 według opisu - też ta sama firma
TUNER TV Aftermarket - VNSmedia
Pozdrawiam !