[A6 C6] Panel MMI , polskie menu
[A6 C6] Panel MMI , polskie menu
Było już kilka postów na ten temat , jednak w żadnym z nich nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi . Czy wgranie polskiego menu jest bezpieczne i nie zakłuci pracy panela MMI :?:
Jestem zainteresowany wgraniem menu , oczywiście wersja nie okrojonakobra7 pisze:Widzę, że masz moją pierwszą okrojoną wersję polskiego menu bez polskich liter (jest jedynie "ó").DJDAR3K pisze:niestety jeszcze nie ma polskiego lektoratrwaja prace nad nim :P..
Pzdr

Robi to ktoś profesjonalnie w Zachodniopomorskim ? , trasa Szczecin - Kołobrzeg .
tak to wycieka ze kolega wysyla znajomemu oddalonego 400km, wymienia sie z nim itp, on z kolei ma swoich kolegow ...iaqbec pisze:kobra , tak z ciekawosci , w jaki sposob te wersje "wyciekly" ?
Ja w swojej ofercie mam do zaoferowania ta "lepsza wersje" polskiego menu do Audi MMI, RNS-E, dokldanie przetlumaczona (np na ekranie sa "Ustawienia" zamiast "Setup" itp ^^ Wiecej mozna zobaczyc na www.navibmw.prv.pl
OFERUJE zmiane jezyka w NAVI bmw,Audi (MMI,Navigation Pus DX,RNS-E), Mercedes(Comand DX,w211,w219), VW(passat,touran,touareg)www.navibmw.prv.pl
Twoje menu MMI nie należy do "lepszych" nie jest zrobione na "cyrlicy" ( języku rosyjskim ) więc nie ma polskich fontów , uważam , że jak już za coś płacić, to lepiej kupić od kolegi kobry
fachowo , szybko i sprawnie i tam menu naprawde jest "lepsze" z polskimi znaczkami
sam nie mam :P ale chwalę :P