Witam Panowie.
Mam taki problem. Oddałem auto do mechanika, robili mi skrzynie, po odbiorze nie działa mi mmi, włącza się ekran powitalny i gaśnie. Po podłączeniu vcdsa przy każdym module wyskakuje błąd "cannot be reached".
Gdzie znajdują się bezpieczniki od mmi?
[ Dodano: 2017-04-19, 19:24 ]
Ok. Najprawdopodobniej padł moduł telefonu. I teraz pytanie czy moduł telefonu posiada ochronę komponentu?
Padło MMI
przy podpinaniu akumulatora w A6C6 pomyliłam bieguny. Radio zdechło. Ale żaden bezpiecznik w bagażniku - u mnie zjarało 4 bezpieczniki od strony kierowcy w kokpicie. Po wymianie radio działa. Także proponuje przeszukać wszystkie bezpieczniki i te które się spaliły wymienić. Sądze że to pomoże bez resetów mmi czy wymiany modułów- wystarczy przetrzepać wszystkie bezpieczniki w aucie a zacząć od strony przy drzwiach kierowcy.
- radzik81
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
MMI nie dziala
Witam jak w temacie MMI nie dziala,radio,navigacja itp.Akumulator padl naladowalem go i po wlozeniu MMI przestalo dzialac.Bezpeczniki w bagazniku sprawdzone 2 wymienilem ale nic nie pomoglo.VCDS bledow brak jesli chodzi o MMI oraz nie idzie sie poloaczyc z radiem czy navigacja.
Czy ktos mial podobny przypadek?
Czy ktos mial podobny przypadek?
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Padło MMI
Radzik udalo Cie sie dojsc do tego co bylo nie tak?