Witam padło na mnie i zalało mi wzmacniacz bosa (wada wężyka i trzeba pierw czytać forum potem używać auta;p)
Wzmacniacz ten: numer 4f0 035 223D
i teraz pytania:
Czy musi sie zgadzać numer bo np z wyglądu jest taki sam od a8 d3 i mogę go mięć za 1000zł
Cena przeraza ale są średnio 1500 i wyżej.
Czy te firmy co są na allegro ze niby go naprawią korzystał ktos z tego??
Z tego co wiem będę go musiał zakodować tak?
Padł wzmacniacz bose (zalany)
Padł wzmacniacz bose (zalany)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Sławek
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Siema. Kumpel z roboty miał zalany i oddawał go do kogoś kto miał naprawić i mu się nie udało. Potem dałem mu namiar na gościa, który ogłasza się na allegro i ogarnął mu to bez problemu. Dopatrzył się, że ktoś już tam grzebał i wziął 1000zł (wstępnie miało być bodajże 900zł). Z tego co się orientuję to wzmacniacz ma ochronę komponentu więc lepiej naprawić. Gość gdzieś niedaleko Warszawy mu robił.
[ Dodano: 2017-01-06, 20:43 ]
Po naprawie nie trzeba kodować
[ Dodano: 2017-01-06, 20:43 ]
Po naprawie nie trzeba kodować
Panowie tak dla potomnych wzmacniacz z Q7 pasuje do a6c6 akurat mi sie udało tak ze dla potomnych numer nie musi się zgadzać ale wiadomo może są jakieś wyjątki ale tu mi spasowało tylko teraz pytanie do elektroników na tym forum :
Wiem ze ze starego wzmacniacza wystarczy prze lutować 3 rzeczy i ochrona komponentu jest do obejścia czy ktoś tu z Panów wie co muszę prze lutować??
Wiem ze ze starego wzmacniacza wystarczy prze lutować 3 rzeczy i ochrona komponentu jest do obejścia czy ktoś tu z Panów wie co muszę prze lutować??
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 AQD 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Ja nie wiem dokladnie ale nie licz ,ze ktos Ci na forum ujawni ta wiedze bo to sa pieniadze. Tez zadawalem naiwne pytania jak chcialem sie dowiedziec pewnych rzeczy na temat CP.
Chlopaki z Wyszogrodu Ci ogarna to na pewno, rowniez mozesz im wyslac zalany wzmacniacz i daja Ci inny z gwarancja. CP robia na miejscu albo Ci przeloza z Twojego.
Chlopaki z Wyszogrodu Ci ogarna to na pewno, rowniez mozesz im wyslac zalany wzmacniacz i daja Ci inny z gwarancja. CP robia na miejscu albo Ci przeloza z Twojego.