Witam,
Jestem tutaj nowy. Mam kilka pytań pomimo chęci wyciągnięcia płytki z nawigacji, która ma szufladkę w bagażniku nie wysuwa się. Albo diody świecą się cały czas albo mrugają. Ale płyta ani rusz. Doczytałem się że może to być zablokowane.
Pytania:
1. Jak sprawdzić czy to jest naprawdę zablokowane ?
2. Jakim kablem ewentualnie to odblokować i jaki jest koszt takiego kabelka ?
3. Menu mam w języku francuskim czy istnieje możliwość zmiany chociaż na angielski ?
4. Kto by podjął sie ewentualnie za jakąś małą opłatą odblokowanie wyciągania płytki ?
[ A6 C6 Avant] Odblokowanie wysunięcia płyty DVD + Jaki kabe
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
już sprawdziłeśzyga435 pisze:1. Jak sprawdzić czy to jest naprawdę zablokowane ?

VCDS albo commander. Cena - chyba za stowke sie commandera kupi, ale na bank cos nim namieszasz za nastepne 5 stowek....zyga435 pisze:2. Jakim kablem ewentualnie to odblokować i jaki jest koszt takiego kabelka ?

Ouizyga435 pisze:3. Menu mam w języku francuskim czy istnieje możliwość zmiany chociaż na angielski ?

Myślę że każdy normalny - gratiszyga435 pisze:4. Kto by podjął sie ewentualnie za jakąś małą opłatą odblokowanie wyciągania płytki ?

pozdr
_TMr
Wykonane mody
:
C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak

C6:
- lustreko fotochrom
- bixenony (+AFS) z poziomowaniem i zmywaniem, LED
- MMI High, Navi, BT, TV, DVD, AMI
- elektryczne stołki
- parktronic plus
- ogrzewanie postojowe
- ori kamerka cofania
- TPMS
C7:
- ori kamerka, ori hak
To co polecacie wydać trochę więcej i kupić VCDS ? Jakieś tam małe doświadczenie mam z OBD co prawda starsze bo w golfie III ale myślę, że dam radę z VCDS bo interfejs i funkcje programu podobne.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2014, 23:37 przez zyga435, łącznie zmieniany 1 raz.
Zauważyłem, że w mojej navi jest chyba włożona płyta bo mam mape Włoch na monitorku ale nie moge tej płyty wyciągnąc. Miejsce na płyte jest nad monitorkiem w kabinie. Nie moge tam wlozyc zadnej plyty bo cos jakby przeszkadzalo. Jak wyciagnac plyte? Czy ten przycisk po prawej stronie obok miejsca na plyte sluszy do wyciagniecia jej? Co mam robic jak wyciagnac ta plyte? pomoocyyy