nagranie płyty audio mmi 2g
nagranie płyty audio mmi 2g
Czym jak nagrać płyte aby czytała ją zmieniarka mmi 2g (nie mp3) ? próbowałem ashampoo i imgburn i nie czyta, ale jak kupiłem audi w bagażniku znalazłem piórnik z płytami nagranymi które normalnie czyta...
- pieniek812
- Forum Audi A6 / A7
Haaaa haaaa. to nie wina mmi tylko tego co wybierasz w nagrywarce do danej płyty. musisz kupic zwykłe cd-r i nagrać zwykłą ścieżke dzwiekową CD.fakt zmiescisz niewiele ale jakośc lepsza.
[ Dodano: 2014-12-10, 18:46 ]
Dokładnie mówiąc scieżkę CD AUDIO!Ja nagrywam oryginalnie wbudowana nagrywarka w komputerze. Otwórz pusta płyę na pulpicie i przeciągnij kursorem myszki daną sciezkedzwiękowa która chcesz nagrac. Prosciej sie nie da
Dokładnie mówiąc scieżkę CD AUDIO!Ja nagrywam oryginalnie wbudowana nagrywarka w komputerze. Otwórz pusta płyę na pulpicie i przeciągnij kursorem myszki daną sciezkedzwiękowa która chcesz nagrac. Prosciej sie nie da
w każdym programie wybierałem audio cd, dziś stestowałem nero i też lipton... płyty to cd-rpieniek812 pisze:Haaaa haaaa. to nie wina mmi tylko tego co wybierasz w nagrywarce do danej płyty. musisz kupic zwykłe cd-r i nagrać zwykłą ścieżke dzwiekową CD.fakt zmiescisz niewiele ale jakośc lepsza.
czyli Ty używasz tylko i wyłącznie windowsa do tego celu i śmiga? przciągasz tam mp3/flac i nagrywa audio czy konwertujesz wpierw na audio lub ściągasz już w takim formacie?
- pieniek812
- Forum Audi A6 / A7
Nic nie konwertuje przeciagam i juz Też przez aschampoo nie chce mi chodzic. Nagrywam całe sety ściagane z neta i normalnie chodzi. To sa stare odtwarzacze cd w naszych autach więc i sposób nagrania pewnie musi byc mało nowoczesny!
[ Dodano: 2014-12-11, 06:48 ]
Kazda nagrywarka samoczynnie przetwarza dana scieżke dzwiekową na taka która sobie wybierzesz. nie trzeba konwetwowac. To nie RAR
[ Dodano: 2014-12-11, 06:48 ]
Kazda nagrywarka samoczynnie przetwarza dana scieżke dzwiekową na taka która sobie wybierzesz. nie trzeba konwetwowac. To nie RAR
- pieniek812
- Forum Audi A6 / A7
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel