Witam na początku chciałem się przywitać.
Proszę o podpowiedź co mam zrobic z moja nawigacja MMI w audi A6 z 2005 roku, mianowicie problem jest taki że w navi mam oryginalna płytę z 2004 roku na której nie ma mapy polski postanowiłem kupić sobie nowszą mapę pojechałem do kolesia który ma takie płyty, po włożeniu nowszej płyty do napędu w bagażniku pojawia sie napis żeby "włożyc płyte do napędu" czekam pare minut i pojawia sie nowy napis aby sprawdzić płytę, i tak z wszystkimi płytami 2005,2006,2007,2008 i juz nie wiem co mam robić.
Prosze o pomoc
[A6 C6] MMI nie czyta innych płyt pomocy
-
- Forum Audi A6 / A7
a starą czyta (tą którą miałeś)?
jeśli tak to są 2 opcje:
koleś chyba nie do końca się zna i nie taką płytę ci podał lub po prostu nie umie nagrać płyty
potrzebujesz upgrade softu zrobić żeby poszła nowsza płytka. zasadniczo powinien być na płycie z nawigacją...
jeśli ci starej też nie czyta... można się donyśleć
jeśli tak to są 2 opcje:
koleś chyba nie do końca się zna i nie taką płytę ci podał lub po prostu nie umie nagrać płyty
potrzebujesz upgrade softu zrobić żeby poszła nowsza płytka. zasadniczo powinien być na płycie z nawigacją...
Quattro 
RNS-e + Bluetooth Tel Interface
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania

Shark Fin
DVD VST + kamera cofania
witam dzięki za odpowiedź ale fakty wyglądają takm3iaz pisze:a starą czyta (tą którą miałeś)?
jeśli tak to są 2 opcje:
starą czyta i jest ok ale mapa jest z 2004 roku i nie ma na niej polski
a mapy które chce kupic od kolesia są oryginalne na 100%
-
- Forum Audi A6 / A7
to jedyna opcja to to że podaje ci płytę nie do twojej nawi... nic innego mi nie przychodzi do głowy... może jakbyś miał możliwość podjechać do serwisu audi i poprosić o sprawdzenie czytnika na jakiejś nowej mapie to by dało pełen obraz sytuacji
Quattro 
Shark Fin
DVD VST + kamera cofania

Shark Fin
DVD VST + kamera cofania