Siemka.
Walcze ze zmieniarka cd.
Jak włacze liste plyt na wyswietlaczu to pod nr plyty tam gdzie jest zaladowana to widnieje napis
cd1- CD is unreadable
cd2- CD is unreadable
Nastepne kieszenie mam puste. Jak zmieniarka przyjmie płyte to cos słychac i pisze loading po czy wyskakuje MD is unreadable .
O co chodzi?
MD is unreadable - zmieniarka cd, o co chodzi?
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
zmieniarka
moim zdaniem po obejrzeniu filmu to coś dziwne ta zmieniarka dźwięki wydaje.
a próbowałeś w innych kieszeniach.
albo oryginalny dysk z muzyką weź i wtedy sprawdź.
Ja swoją zmieniarkę dziś naprawiłem i też lipa bo działać to działa tylko przerywa co kilka sekund i jakiś dziwny pisk słychać i nie wiem czy padła czy może coś innego.
a próbowałeś w innych kieszeniach.
albo oryginalny dysk z muzyką weź i wtedy sprawdź.
Ja swoją zmieniarkę dziś naprawiłem i też lipa bo działać to działa tylko przerywa co kilka sekund i jakiś dziwny pisk słychać i nie wiem czy padła czy może coś innego.
bombi
Mapa paliwowa i 240 KM już jest
Mapa paliwowa i 240 KM już jest

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Multitronic
Tak, wszystkie kieszenie próbowałem....
Chyba poszukam gdzieś u siebie gdzie naprawiaja zmieniarki, moze ktos sie jeszcze tym zajmuje, jak nie to chyba bede musiał szukac drugiej uzywki albo nie wiem...
Zastanawiałem sie czy np zmieniarka z a4 b7 podejdzie lub z jakiejs innej audi bo jest wiecej ich dostepnych i w normalnych cenach ...
[ Dodano: 2014-03-22, 18:26 ]
Odswieze troche temat.....
Udalo mi sie naprawic ale nie do konca....
Problem byl w podgietej blaszce od przodu ktora ocierala o plyte i plyta sie dobrze nie krecila, miala opor i chyba dlatego pokazywalo cos takiego na wyswietlaczu.
Teraz czyta plyte wszystko ladnie pieknie ale podczas odtwazracia co chwilke jest przerwa i taki pisk. Wyglada to tak że leci muzyczka i pisk i dalej leci muzyczka i pisk itd. tak co kilka sekund.
Jest tak na oryginalnych plytach i na nagrywanych. Laser czyscilem jeszcze raz.
O CO chodz? Ma ktoś jakies pomysly?
Chyba poszukam gdzieś u siebie gdzie naprawiaja zmieniarki, moze ktos sie jeszcze tym zajmuje, jak nie to chyba bede musiał szukac drugiej uzywki albo nie wiem...
Zastanawiałem sie czy np zmieniarka z a4 b7 podejdzie lub z jakiejs innej audi bo jest wiecej ich dostepnych i w normalnych cenach ...
Problem byl w podgietej blaszce od przodu ktora ocierala o plyte i plyta sie dobrze nie krecila, miala opor i chyba dlatego pokazywalo cos takiego na wyswietlaczu.
Teraz czyta plyte wszystko ladnie pieknie ale podczas odtwazracia co chwilke jest przerwa i taki pisk. Wyglada to tak że leci muzyczka i pisk i dalej leci muzyczka i pisk itd. tak co kilka sekund.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
Zapewne laser dokonczyl juz swoj zywot... albo wymiana lasera albo wymiana zmieniarki.zaba84 pisze:Tak, wszystkie kieszenie próbowałem....