witam zna ktos jakies dobre patenty na czyszczenie lasera
zaznacze ze orginalna plyta z mapa mi chodzi a juz kopiowana nie chodzi gdzie kopiowana w innym aucie chodzi bez zarzutow
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
[A6 C6] czyszczenie lasera dvd navi
widoczenie twoja navi nie toleruje tego rodzaju dvd, czyli np jesli masz to na TDK'u przepal ta plytke u siebie na kompie z jak najmniejsza predkoscia np na Verbatimie itd albo na odwrot i bedzie smigac
ps. u mnie np zmiarka CD nie czyta zadnej muzy nagranej na TDK'ach a na zwyklych najtanszych "noname" z biedronki smiga super
ps. u mnie np zmiarka CD nie czyta zadnej muzy nagranej na TDK'ach a na zwyklych najtanszych "noname" z biedronki smiga super
ze zmianami plyt juz kąbinowalem chyba wszystkie mozliwe firmy juz nagralem i nie dziala
ale mam softa 1200 dzis zainstaluje na 5570 jak nie pojdzie to bede chyba musial wyczyscic ten laser jak juz to zrobie t dam znac czy cos pomoglo ale dzieki wszystkim za dobre rady
pozdrawiam
[ Dodano: 2010-12-05, 00:12 ]
powiedzcie mi jeszcze jak wyciagnac to dvd jak chce wyciagnac to wydaje sie jakby byly kalbe zakrotkie a od tylu jest za malo miejsca zeby wyciagnac wtyczki
[ Dodano: 2010-12-05, 23:14 ]
czyszczenie lasera pomoglo dzieki wszystkim za dobre rady
ale mam softa 1200 dzis zainstaluje na 5570 jak nie pojdzie to bede chyba musial wyczyscic ten laser jak juz to zrobie t dam znac czy cos pomoglo ale dzieki wszystkim za dobre rady
pozdrawiam
[ Dodano: 2010-12-05, 00:12 ]
powiedzcie mi jeszcze jak wyciagnac to dvd jak chce wyciagnac to wydaje sie jakby byly kalbe zakrotkie a od tylu jest za malo miejsca zeby wyciagnac wtyczki
[ Dodano: 2010-12-05, 23:14 ]
czyszczenie lasera pomoglo dzieki wszystkim za dobre rady
No to gratki
trzeba bylo zrobic male foto-story z rozbierania navi i czyszczenia lasera (bo rozumiem ze nie robiles tego plyta czyszczaca)
Ponizej link do forum A4 i tutoriala czyszczenia lasera w navigacji, moze tez sie przyda komus
http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161643.0

trzeba bylo zrobic male foto-story z rozbierania navi i czyszczenia lasera (bo rozumiem ze nie robiles tego plyta czyszczaca)
Ponizej link do forum A4 i tutoriala czyszczenia lasera w navigacji, moze tez sie przyda komus
http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161643.0