[A6][C6] co potrzeba by ogladac TV mając duze MMI ?
[A6][C6] co potrzeba by ogladac TV mając duze MMI ?
Witam , Jakich gratów bede potrzebował by założyc TV do duzego mmi . Napewno tuner i co dalej , jak z anteną gdzie ją umiescić . czy mak tos opisik jak to zrobić. Ja mogę pomóc w załozeniu navi . pozdrawiam , Robert
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2007
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Antenę już masz. Na tylnej szybie.
Nie masz odpowiednich wzmacniaczy (góra tylnej szyby , jedna i druga strona).
Kable od wzmaczniaczy do tunera.
Interfacebox (z literką najczęściej na końcu - z zieloną wtyczą i oznaczeniem "HU Video").
No i kabel tuner-interfacebox, wtyczka zasilająca (3 kabelki), światłowód.
Ewentualny odtwarzacz dvd w schowku z kabelkami do tunera - to już naprawdę niewielki koszt.
Link do dokładnego opisu "how to" (krok po kroku) po angielsku: http://a6retrofit.tripod.com/articles/a ... ridtv.html
pozdr
_TMr
Nie masz odpowiednich wzmacniaczy (góra tylnej szyby , jedna i druga strona).
Kable od wzmaczniaczy do tunera.
Interfacebox (z literką najczęściej na końcu - z zieloną wtyczą i oznaczeniem "HU Video").
No i kabel tuner-interfacebox, wtyczka zasilająca (3 kabelki), światłowód.
Ewentualny odtwarzacz dvd w schowku z kabelkami do tunera - to już naprawdę niewielki koszt.
Link do dokładnego opisu "how to" (krok po kroku) po angielsku: http://a6retrofit.tripod.com/articles/a ... ridtv.html
pozdr
_TMr
Witam,czy ktos z okolic 3miasta zajmowal juz sie tym tematem.Bo blizej wiosny chcialbym wstawic do siebie tv i jestem ciekaw czy ktos mi to zrobi i jakie koszty tego beda ? A i jeszcze jedno czy po chyba 2012 tez bedzie to działac ? Bo nie bardzo sie orientuje ale czy jest to sygnal z odbiorników naziemnych ? A po 2012 maja one byc zastapione czyms innym chyba mpg4 lub cos w tym klimacie .Poprawcie mnie jesli sie mylę .pozdrawiam