[ A6 C6] brak głosników z tyłu
[ A6 C6] brak głosników z tyłu
Witam ,jestem posiadaczem audi a6 c6 z 2005 roku zauważyłem ze z tyłu nie grają mi głośniki ,próbowałem regulować ale nie ma regulacji na tył jest tylko na boki ,proszę o pomoc pozdrawiam
tadeo93
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Wiec musisz sprawdzic czy zaslepki na glosniki w boczkach sa lite, czy maja dziurki, jak sa lite to do wymiany, glosniki kable. Skoro masz tylko stereo podejrzewam ze masz jakas biedna wersje wzmacniacza... wiec inny wzmacniacz a to jest rownoczesce z nowa zlaczka do wzmacniacza (pinologia pewnie sie rozni) plus dolozeniem tych kilku kabelkow.longer17 pisze:A jest możliwość zainstalowania głośników z tyłu? Jeśli Tak to z jakimi kosztami i zmianami w aucie się to wiąże?
Zestaw glosnikow BOSE koszt z 600zl, do tego wzmak bose z 500-600, do tego troche rzezby w puszceniu kabelkow i na koniec zdjecie ochrony komponentow (bo bedzie grala tylko jedna strona wzmacniacza).
Mysle ze jak nie bedziesz tego robil sam to w 3k sie zamkniesz...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Nie ma imienia
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Nie znam profilu
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 3.0 BiTDI 313KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
A czy mozna podpiac tylne glosniki do tych przednich co są? Tzn pociagnac kable z przednich drzwi na tył żeby to jakos grało. Niestety ja również trafilem taką wersje bez głośników. Przy zakupie nie zwrocilem na to uwagi bo nawet pojęcia nie mialem ze audi mogło taką biede robić. C5 mialem fajnie wyposażoną a tu szok nawet obrysowek z tylu nie ma.
A6 c5 1.9tdi afn
A6 c6 2.0tdi blb
A6 c6 2.0tdi blb