Rosemeyer pisze:zawsze mozesz kolege z forum poprosic
w kielcach tez czasem bywam
hmmm raczej nie prędko bede w polandzie ale jakby co skorzystam chociaz wolal bym uslyszec jak sie spisuje sub B&O(gl.20 cm) bo ten od BOSE(gl.13 cm) chyba jest troszke slabszy
Dedykowane suby do Audi q7, q5, a6, a5,a4, a3 etc. bez względu na to czy to jest system Bose/B&O to jest płaceniem za markę.
Z jakościowym graniem te systemy nie mają nic wspólnego.
Pomijam już całkowicie że podstawowy systemu CA składające się z systemu dwudrożnego z przodu słuchacza (stereo) + wzmacniacz + źródło.
A suby są tylko uzupełnieniem systemu.
dobra pany.ja zielony.gdzie mi tam do c6 lub q7...ale zainteresowaly mnie te glosniki jak napisaliscie wysuwane czy wychodzace z deski...mozecie mi to pokazac?jak to sie je jak to wyglada.slaby, gratki za robote.jestem pod wrazeniem.
tomkom1 pisze:dobra pany.ja zielony.gdzie mi tam do c6 lub q7...ale zainteresowaly mnie te glosniki jak napisaliscie wysuwane czy wychodzace z deski...mozecie mi to pokazac?jak to sie je jak to wyglada.slaby, gratki za robote.jestem pod wrazeniem.
Wygląda to tak
Ja jeszcze nie zakładałem ich . Czekam na cieplejsze dni
Szyba albo konsola do wybebeszenia żeby to dobrze zrobic .No chyba ,że ktoś ma inny pomysł
Na razie wszadziłem moje gwizdki pod kratke na podszybiu
kamilos_69 pisze:Dedykowane suby do Audi q7, q5, a6, a5,a4, a3 etc. bez względu na to czy to jest system Bose/B&O to jest płaceniem za markę.
tak swiadomie chce przeplacic za suba od Q7 i wsadzic go do c6
wszyscy wiedzą ze audi wsadza do swoich sam.straszne badziewie i nie da sie tego sluchac
Slaby robi moda z B&O a nie przerabia w jakis system hi-end z innymi gratami i szacun za odwazną decyzje
Ostatnio zmieniony 03 mar 2011, 18:22 przez Tomas, łącznie zmieniany 1 raz.
kamilos_69, marudzisz...zaraz porownam ci to stwierdzenie z czyms co posiadasz....dla niektorych moze i zjawiskowo wyglada ale umeijscowienie nie ten tego...
kamilos_69 pisze:Dedykowane suby do Audi q7, q5, a6, a5,a4, a3 etc. bez względu na to czy to jest system Bose/B&O to jest płaceniem za markę.
Pomijam już całkowicie że podstawowy systemu CA składające się z systemu dwudrożnego z przodu słuchacza (stereo) + wzmacniacz + źródło.
A suby są tylko uzupełnieniem systemu.
...
Dziwne co piszesz zobacz test moze zmeinisz zdanie
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
Tomas pisze:tylko gdzie wsadzic juz takiego 25-30 cm???? wycinac na polce z tylu ? troche kaleczenie niuni,najlepiej pozyczyc suba od q7 i na wlasnej skorze sie przekonac tylko od kogo
Jak będziesz w Kielcach, to ci mogę użyczyć suba od Q7, mam na magazynie coś takiego
Mod który robi slaby to jest pełen szacunek z mojej strony.
Tomas pisze:
wszyscy wiedzą ze audi wsadza do swoich sam.straszne badziewie i nie da sie tego sluchac
Szczerze to wcale się nie mylisz w tej kwestii nawet jeżeli piszesz to z ironią
tomkom1 pisze:kamilos_69, marudzisz...zaraz porownam ci to stwierdzenie z czyms co posiadasz....dla niektorych moze i zjawiskowo wyglada ale umeijscowienie nie ten tego...
Nie marudzę. Taka moja opinia I wiem co posiadam w Audi. I gra to jak kupa.
fabiano82 pisze:
Dziwne co piszesz zobacz test moze zmeinisz zdanie
Takie testy to wiesz... liczy się sam odsłuch a nie to co pisze na tapicerce.
kamilos_69 pisze:Nie marudzę. Taka moja opinia I wiem co posiadam w Audi. I gra to jak kupa.
dziwi mnie to ze Ty purysta audiofil jeszcze nie zamieniles beznadziejnego seryjnego systemu audi ktory Ci przeszkadza i kaleczy uszy na profesjonalny hi-end ktory by ci odpowiadal
a moze powiedz co Ci tak przeszkadza w seryjnych systemach audio c6 bo powiedziec ze cos gra jak kupa kazdy moze
kamilos_69 pisze:Nie marudzę. Taka moja opinia I wiem co posiadam w Audi. I gra to jak kupa.
dziwi mnie to ze Ty purysta audiofil jeszcze nie zamieniles beznadziejnego seryjnego systemu audi ktory Ci przeszkadza i kaleczy uszy na profesjonalny hi-end ktory by ci odpowiadal
a moze powiedz co Ci tak przeszkadza w seryjnych systemach audio c6 bo powiedziec ze cos gra jak kupa kazdy moze
Ale mi ładnie posłodziłeś
Nie zmieniłem ze względu na MMI i... po prostu mi się już szczerze nie chce rezać auta
panowie niech okreslenie kupa i stwierdzenie nie chce mi sie juz rezac nie bedzie wyznacznikiem poziomu tej dyskusji...tonujcie emocje.kazdy system ma cos dobrego w sobie.chocby stosunek ceny do jakosci....
fajnie by bylo gdyby ktorys z wypowiadajacych sprobowal opisac te systemy ludziom ktorzy dopiero niesmialo zagladaja do takich aut jak c6...ja np nie wiem kompletnie o czym mowicie te skroty itp.znam marke bang&olufsen i tyle..o bose troche slyczalem a wasze skroty inne sa czarna magia...