[ A6 C6] AMI- NOWE rozszezenia FLAC itd itp
[ A6 C6] AMI- NOWE rozszezenia FLAC itd itp
Koledzy mam takie pytanie! chcialbym odtworzyc w jakis sposob u siebei muzyke lepszej jakosci np z rozszezeniem .flac czy jest to wogole mozliwe? czy majac AMI pozostaje mi tylko MP3. Co moge zrobic by cieszyc sie lepsza jakoscia dzwieku:-).Znajomy w bmw puscil mi ta sama piosnek jako mp3 i we flacu mega roznica!!
Wpadl mi jeszcze jeden pomysl, aby poladczyc pod AMI iPhonea i w nim mie cpliki z rozszezeniem flac. Jako tak iphone nie obsluguje takich plikow, ale mozna sciaganc program do ich obslugi. Ciekawe czy by to zadzialalo! Nie wiem dlaczego ale u znajomego system naglosnienia w BMW o wile ladniej gral niz ten w Audi. Moze dlatego ze on mial osobny subwoofer a bose ma to inaczej rozwiazane!
fenomenalny, nie no zgadza się... odtwarzanie na zew. źródle powinno pomóc, jeśli nie będzie zbytniej straty na interfejsie pomiędzy zew. urządzeniem a AMI 
Jednakże, AMI pewnie nie będzie działało jako 'głosniki' dla Twojego zew. sprzętu, więc raczej może być z tym problem... Zew. sprzęt traktuje jak USB raczej... więc korzysta ze swoich kodeków

Jednakże, AMI pewnie nie będzie działało jako 'głosniki' dla Twojego zew. sprzętu, więc raczej może być z tym problem... Zew. sprzęt traktuje jak USB raczej... więc korzysta ze swoich kodeków

wojoo, no super, ale w takim układzie to normalne CDaudio a nie .flac czy.mp3... a tu chodzi, aby ori flac odtworzyć
fenomenalny, strat nie będzie, bo to bezstratna kompresja, czyli jak 'rozpakujesz' to masz zgodność z oryginałem... a nie jak w mp3, że im większa kbps to potem lepsza jakość audio...

fenomenalny, strat nie będzie, bo to bezstratna kompresja, czyli jak 'rozpakujesz' to masz zgodność z oryginałem... a nie jak w mp3, że im większa kbps to potem lepsza jakość audio...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: