Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] ÂŁączenie MMI z telefonem (bluetooth)

Car Audio
ODPOWIEDZ
Campos
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] ÂŁączenie MMI z telefonem (bluetooth)

Post autor: Campos » 03 lut 2011, 19:34

Czy ktoś może miał już do czynienia z takim problemem lub po prostu orientuję się co to może być, gdyż łączyłem się normalnie telefonem (przez bluetooth) z MMI w aucie, ale ostatnio ojciec próbując przestawić zegarek w aucie włączył/wyłączył czy tez popsuł to, że gdy ja się łącze przez zestaw głośno mówiący w aucie nie słyszę w ogóle sygnału połączenia ani nie słychać rozmowy poprzez zestaw głośnomówiący z MMI, a połączenie pokazuje, że jest normalne jak zwykle. Czy miał ktoś taką przypadłość już? Za każdym razem jak się łącze znowu z zestawem głośnomówiącym występuje ten sam problem.. Brak głosu. Przeszukując samemu opcje nie znalazłem nic co mogłoby być przestawione, albo przeoczyłem. Prosze o pomoc ;-)
Ostatnio zmieniony 04 lut 2011, 00:38 przez Campos, łącznie zmieniany 1 raz.

krzycho2626
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Krzysztof
Rocznik: 2007
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: krzycho2626 » 04 lut 2011, 14:07

Sprawdz czy Twój ojciec nie wyłączył przypadkiem mikrofonu-bo jest taka opcja w ustawieniach ale musi być telefon połączony z modułem bluetooth <ok>
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL ! :)

Campos
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Campos » 11 lut 2011, 22:04

Wiesz, co nie wiem co się stało, ale kolejnego dnia, jak kolejny raz od nowa podłączyłem mój telefon z modułem wszystko zaczęło działać i działa do tej pory, ale co się stało nie wiem. Dzięki za pomoc;) (wcześniej nie moglem odpisać gdyż nie miałem takiej opcji przez te parę dni) <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja