[Towar] Zmieniarka USB
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ja też mam vaikena i nie narzekam mam go już ponad rok jedynie co zauwarzyłem to, to jak są za długie tytuły lub jakies nawiasy gwiazdki itp w tytule to potrafi przeżucić w całkiem inny folder teraz jak zrzucam muze mam wyczyszczone tytuły czyli autor i tytuł piosenki bez nawiasów i innych znakow i jest ok . Nic się nie dziej . Jedynie trochę długo odpala jak mam np seta ponad 1h i po wyłączeniu stacyjki i zapaleniu to potrzebuje z kilka sekund żeby puścić dalej. Ja polecam
pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce
-
- Forum Audi A6 / A7
- Bart_d
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 4.2 TFSI 560KM
- Skrzynia: S-tronic
Czasem zawieszanie może wynikać z dużych spadków napięcia przy uruchamianiu samochodu (tak było u mnie). Kiedy włączyłem sam zapłon zmieniarka (czyt. xcarlink) startowała za każdym razem. Natomiast kiedy od razu uruchamiałem samochód (napięcie spadało do około 9-10V) czasem się zawieszała. Późniejszy test w A4-ce z prawie nowym akumulatorem wykazał że to nie wina zmieniarki.
Poza tym miałem kilka przypadków kiedy zmieniarka zaliczyła zawieszenie w momencie startu HID-ów. Elektronika jest wrażliwa na spadki napięć i zakłócenia.
Poza tym miałem kilka przypadków kiedy zmieniarka zaliczyła zawieszenie w momencie startu HID-ów. Elektronika jest wrażliwa na spadki napięć i zakłócenia.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 09:52 przez Bart_d, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Jak czytam , jakie koledzy macie problemy z emulatorem DMC, to coraz bardziej polecam emulator Zunix - jest kilka postów wyżej w moim poście (taki srebrny
). Fakt, trzeba dać za niego około 300-350zł, ale jak dotąd nie mam z nim kompletnie żadnych problemów - startuje razem z zapłonem, nic nie przerywa i nie trzeba resetować
Jedynie gra minimalnie ciszej od radia - mam Concerta I - ale przy standardowych głośnikach nie robi to wielkiej różnicy.

Jedynie gra minimalnie ciszej od radia - mam Concerta I - ale przy standardowych głośnikach nie robi to wielkiej różnicy.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Foldery musisz nazwa
CD02
CD03
CD04
CD05
CD06
pierwszy folder nie nazywam wogóle tylko piosenki wrzucam do głownego folderu bo jak nazywałem go CD01 to go nie widział i w folderze nie możesz mieć więcej niż 99 utworów co do setów może nie ogarnia bo zbyt duży rozmiar u mnie przy normalnych piosenkach działa normalnie po wyłączeniu startuje w tym samym miejscu
CD02
CD03
CD04
CD05
CD06
pierwszy folder nie nazywam wogóle tylko piosenki wrzucam do głownego folderu bo jak nazywałem go CD01 to go nie widział i w folderze nie możesz mieć więcej niż 99 utworów co do setów może nie ogarnia bo zbyt duży rozmiar u mnie przy normalnych piosenkach działa normalnie po wyłączeniu startuje w tym samym miejscu
pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce
Tak to już chyba jest z tymi emulatorami, u mnie przy wyłączeniu i ponownym włączeniu silnika utwory startują również od początku i wydaje mi się, że nie da się tego ominąć.matsze pisze:Witam!
Mam pytanie co do emulatorów od Viakena, jak mam set 90 minutowy to po każdym odpaleniu samochodu set leci od początku, nie powinien zaczynać od miejsca w którym piosenka się skończyła gdy gasiłem auto?
czy ktoś mógł by wrzucić jak wygląda na karcie pamięci nazewnictwo folderów.
Dziękuję Panowie za pomoc.
Niestety w takim układzie folderów efekt się nie zmienił... nadal po załączeniu silnika set leci od początku... w ogóle nawet nie zaczyna od tego samego, nie ma reguły jaka piosenka jest jako pierwsza.
Jeśli chodzi o rozmiar Tych składanek to nigdy nie są większe niż 100-200 MB a czas trwania max 1,5 godziny.
spróbuje podzielić te sety na 20 minutowe może to coś pomoże.
Pozdrawiam
Niestety w takim układzie folderów efekt się nie zmienił... nadal po załączeniu silnika set leci od początku... w ogóle nawet nie zaczyna od tego samego, nie ma reguły jaka piosenka jest jako pierwsza.
Jeśli chodzi o rozmiar Tych składanek to nigdy nie są większe niż 100-200 MB a czas trwania max 1,5 godziny.
spróbuje podzielić te sety na 20 minutowe może to coś pomoże.
Pozdrawiam