Witam, przymierzam się do zakupu zmieniarki cyfrowej do swojej Audi. Na allegro dominują 3 firmy, Dension, XCAR LINK, YATOUR.
Do tej pory w passacie miałem Yatour. Nie sprawiał większych problemów, czasem tylko się zamulał i jakby puszczał piosenkę w przyśpieszonym tempie, ale sporadycznie takie cyrki robił. Poza tym nie radził sobie z kawałkami powyżej 25 min oraz nie czytał wszystkich pendrive i musiałem się przerzucić na kartę SD. Znalazłem konkretnie te modele:
XCAR LINK
DENSION
Będę wdzięczny za opinie, głównie o jakość dźwięku oraz współpracę z Pendrive.
Zmieniarka Cyfrowa A6 C5 - CONCERT II
Ja używam Dension. Od czasu zamontowania leży w schowku i służy dobrze. Ograniczeniem jedynym jest smartfon i jego możliwości. Bluetooth non stop. Ogólnie super sprawa, polecam. Radio Gamma
było 80 B4 2.8 AAH q sdn '93, było 80 B4 2.8 AAH q avant '94, było A4 B5 2.5 AKN q avant '01, było S4 C4 2.2T AAN q '92, było A6 C5 2.5 AFB q avant '98
jest A6 C5 3.0 ASN q avant '03
jest Coupe 2.0 ABK '93 pełen oldschool:-D
szczęśliwy użytkownik audi
jest A6 C5 3.0 ASN q avant '03
jest Coupe 2.0 ABK '93 pełen oldschool:-D
szczęśliwy użytkownik audi
A jak z obsługa pendrive? Zauważyłeś jakieś ograniczenia, albo, że nie współpracuję ze wszystkimi?gizmo_86 pisze:Ja używam Dension. Od czasu zamontowania leży w schowku i służy dobrze. Ograniczeniem jedynym jest smartfon i jego możliwości. Bluetooth non stop. Ogólnie super sprawa, polecam. Radio Gamma
Pozdrawiam