Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Schemat lub opis wtyczki od aktywnego tyłu

Car Audio
ODPOWIEDZ
chelsea78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Schemat lub opis wtyczki od aktywnego tyłu

Post autor: chelsea78 » 09 lip 2014, 15:59

Witam, mam problem, otóż potrzebuję jakiegoś schematu albo opisu wtyczki od aktywnego tyłu (NIE BOSE), o takiej FOTO z góry dziękuję za odpowiedź :)

nokti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: nokti » 09 lip 2014, 20:36

chelsea78
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: chelsea78 » 09 lip 2014, 21:46

dzięki wielkie ale teraz mam inny problem, mianowicie z przewodem +12V stałe, u mnie w samochodzie jest tak że kostki za radiem są poobcinane, było to wszystko przez poprzedniego właściciela pożenione i nawet to grało ale jak pewnego razu wyciągałem radio to coś przez przypadek odłączyłem i od tamtej pory do dzisiaj nie grały mi tylne głośniki i sub. Ale dzisiaj udało mi się to podłączyć. Problem w tym że podłączyłem zasilanie suba do kabla zasilającego radio +12V i teraz mam spolątane 3 kable w jedno, działa to ale wiem że tak nie może zostać, czy mógłby mi ktoś powiedzieć z którego miejsca w oryginalnych kostkach FOTO jest podciągnięty +12V dla suba? Bo kupiłem już obciętą wiązkę z innego samochodu, adapter i chcę to wszystko porobić tak jak ma być, już mniej więcej nawet wiem co do czego ale za cholerę nie wiem z czym będę musiał podłączyć zasilanie suba (m.in. dlatego że moje kable troszkę różnią się kolorami od tych kostek które kupiłem). Czy ktoś mógłby zobaczyć u siebie do którego bolca we wtyczkach za radiem idzie przewód od zasilania suba w bagażniku?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja